Navigeer naar

Submenu
De uitvaart

De uitvaart


Na de vele voorbereidingen breekt de dag van de uitvaart aan. Onze uitvaartleiders hebben in de dagen daaraan voorafgaand van alles georganiseerd.
Er is rekening gehouden met alle wensen, de aankleding, muziek, gasten en toespraken. Er is ook volle aandacht voor eventuele kleinkinderen. Vaak vormen zij een bijzonder belangrijk onderdeel van de plechtigheid. Zeker als de kleinkinderen nog wat jonger zijn kunnen zij met hun onbevangen inbreng net even de spanning doorbreken.

Vaak wordt alles vastgelegd in overleg met de nabestaanden. Het komt echter ook voor, dat de nabestaanden alleen de grote lijn aangeven en de invulling aan ons overlaten.

Er is een compleet draaiboek gemaakt waardoor de uitvaartleider precies weet wie 
wat gaat doen, wat de tijdstippen zijn en wat de locaties zijn. Dat klinkt allemaal wat zakelijk, maar de praktijk leert dat de juiste en vooral ook zorgvuldige voorbereiding in hoge mate bepalend is voor het beeld dat zorgt voor de goede herinneringen aan de uitvaart. Het team van Agterberg doet er alles aan om de ceremonie boven verwachting te laten verlopen. Waardig, stijlvol en met respect.

Dag en nacht zijn wij er voor u!
Bel ons voor directe hulp na overlijden
030 251 09 82
Agterberg