Navigeer naar

Submenu
Werkwijze Agterberg Uitvaartverzorging

Onze werkwijze


Bij een overlijden moet er adequaat worden gehandeld. Hoewel lang niet elk overlijden onverwacht komt, blijkt toch telkens weer, dat de nabestaanden direct na een overlijden overmand door verdriet, vrij machteloos zijn.

Dan is het een hele zorg minder om te weten dat de uitvaartleider van Agterberg zeker in die eerste uren de leiding neemt. En vooral ook, dat er geen verkeerde beslissingen worden genomen. Als de nabestaanden van de eerste schrik zijn bekomen, geeft onze uitvaartleider samen met de nabestaanden vorm aan de uitvaart en regelt alle aspecten die bij de gekozen uitvaart nodig zijn.

Wij beschikken over een huisdrukkerij, daardoor is het mogelijk om heel snel rouwkaarten te maken en te verzenden. Samen met de familie wordt de tekst voor de kaart opgesteld. We helpen met de indeling en de volgorde van de teksten. Gekozen kan worden uit veel verschillende kaarten met bijvoorbeeld toepasselijke afbeeldingen. Steeds vaker worden foto’s van de betrokkene gebruikt in een karakteristieke situatie. Daarnaast is het mogelijk een eigen ontwerp toe te passen of een ontwerp te laten maken. Daarvoor werkt Uitvaartverzorging Agterberg samen met een team ontwerpers. Voordat de kaart gedrukt wordt, maken wij een drukproef zodat alles gecontroleerd kan worden en de familie kan zien hoe de kaart gaat worden. Vervolgens wordt de kaart gedrukt en verzonden, zodra de nabestaanden de enveloppen hebben geschreven. Klik hier voor een overzicht van de beschikbare standaardkaarten en voorbeelden van rouwkaarten.

Naast een rouwkaart of rouwbrief wordt ook vaak een advertentie opgemaakt. Het is namelijk niet altijd mogelijk om alle adressen van vrienden en bekenden te vinden.
Dan is de rouwadvertentie een uitstekend middel om het overlijden van de betrokkene bekend te maken. De belangstelling voor overlijdensadvertenties is nog altijd onverminderd groot.

Uiteraard kunnen we u precies vertellen welke kranten in het betreffende gebied uitkomen en wat de plaatsingskosten zijn. Hier vindt u een aantal voorbeelden van traditionele en bijzondere rouwadvertenties.

Dag en nacht zijn wij er voor u!
Bel ons voor directe hulp na overlijden
030 251 09 82
Agterberg