Menu Sluiten

Uw zorg is onze zorg

Uitvaart regelen

Een uitvaart is veel meer dan het organiseren en uitvoeren van een praktisch proces. Het heeft vooral te maken met zorgvuldigheid, inlevingsvermogen, kennis van mensen, bewogen oog voor details en tactvolle begeleiding. Met raad en daad staan de mensen van Uitvaartverzorging Agterberg de nabestaanden bij.

Stappenplan

Na het overlijden van een dierbare komt er veel op u af, er moet in korte tijd veel geregeld worden. Om u hierbij te helpen hebben we de belangrijkste zaken rondom het regelen van een uitvaart in een overzichtelijk stappenplan samengesteld. Deze is ook te downloaden en uit te printen zodat u het stappenplan altijd bij de hand heeft in de dagen rondom het overlijden en de uitvaart.

Social media

Social media accounts verwijderen is niet het eerste waar over nagedacht wordt na het overlijden van een dierbare. Toch is het handig om te weten wat er met deze accounts kan worden gedaan.

Downloads

Wij hebben een lijst samengesteld met downloads die handig kunnen zijn rondom het regelen of voorbereiden van een uitvaart. Zo kunt u hier voorbeeldteksten vinden voor op de rouwkaart, een templates van een adressenlijst, maar ook het boekje “uitvaartwensen”.

naar boven