Navigeer naar

Submenu
Begrafenis Agterberg Uitvaartverzorging

Begrafenis


In de stad Utrecht zijn er vier gemeentelijke (algemene) begraafplaatsen: Soestbergen, Kovelswade, Tolsteeg en Daelwijck. Daarnaast is er de RK-begraafplaats St Barbara, vlakbij ons uitvaartcentrum. Vaak hebben begraafplaatsen diverse mogelijkheden.
Van een eenvoudig (algemeen) graf tot en met particuliere (familie) graven.
Vaak is voor het overlijden al een keuze gemaakt voor de begraafplaats, bijvoorbeeld omdat er al eerder familieleden op die locatie zijn begraven of omdat de begraafplaats dicht in de buurt van het woonadres is.

Ook komt het regelmatig voor dat nabestaanden de begraafplaatsen niet kennen.
De uitvaartleiders van Agterberg zullen desgewenst met de familie de verschillende locaties bezoeken voordat de definitieve keuze wordt gemaakt. Is de locatie bepaalt, dan is het de taak van de uitvaartverzorger om te inventariseren op welke dag en op welk tijdstip de overledene ter aarde kan worden besteld. De uitvaartverzorger regelt daarbij ook alle andere onderdelen, zoals de keuze van het graf, de afscheidsbijeenkomst of een eventuele (kerkelijke) afscheidsdienst. Het hele programma wordt met de nabestaanden doorgesproken en de uitvaartleider neemt de zorg op zich voor de correcte uitvoering ervan. Het geeft de familie de mogelijkheid om toe te geven aan het verdriet.

Dag en nacht zijn wij er voor u!
Bel ons voor directe hulp na overlijden
030 251 09 82
Agterberg