Navigeer naar
Werkwijze Agterberg Uitvaartverzorging

Referenties van nabestaanden


Na elke uitvaart die wij hebben verzorgd ontvangen de nabestaanden van Agterberg een klanttevredenheidsonderzoek. Hierop kunnen zij aangeven hoe zij onze dienstverlening hebben ervaren, of zij tevreden waren over het contact met onze medewerkers en vragen wij hen om verbeterpunten aan te geven, zodat wij onze dienstverlening kunnen optimaliseren.

2013-2014-2015-2016-2017-2018-2019
 • Amber Florie heeft ons heel goed geholpen en bijgestaan. In eerste instantie vonden we het jammer dat Ingrid niet meer bij jullie werkte,  maar Amber heeft haar uitstekend vervangen; ze is een topper! We zouden iedereen Agterberg aanbevelen. Alles was tot in de puntjes verzorgd.
 • We werden fijn door Flora begeleid! Warm, betrokken, professioneel, duidelijk, nabij. Alle geduld. Evenzo met het drukken van de rouwkaart. We zijn even bezig geweest totdat we tevreden waren over de tekst. De drukker heeft de kaart diverse malen opnieuw moeten maken, maar telkens met alle geduld. Kleine onderneming: prettig! Alle lof! Indien nodig, komen we zo weer bij u terug.
 • Onze ervaring met Amber was fantastisch. Ze heeft ons super begeleid in de zware tijden. Ze stond altijd voor ons klaar. Het was een liefdevol contact. Wij zijn haar dankbaar dat wij onze vrouw, moeder en oma zo'n mooi afscheid hebben kunnen geven.
 • Gert Jan was zeer behulpzaam en meelevend. Hij heeft ons zeer goed begeleid.
 • Hans en Sander, de medewerkers die onze moeder hebben verzorgd en opgebaard hebben bijzonder werk verricht. Dit is niet gemakkelijk geweest gezien de omstandigheden waarin onze moeder is gevonden. Onze dankbaarheid hiervoor is groot!
 • Wij willen Robin Barbie heel erg bedanken voor de goede zorg en voor de hele mooie uitvaart van onze moeder. Hij heeft goed naar ons geluisterd en mede daardoor is het afscheid onwijs mooi geworden.
 • Lieve Marlice, dank voor de goede zorgen! Veel sterkte met het mooie werk dat je doet en vooral de wijze waarop je daaraan vorm geeft. Hoe treurig ook, het was de mooiste uitvaart die ik ooit heb meegemaakt.
 • Gert Jan, alles was tip/top in orde. Onze grote complimenten voor de respectvolle uitvaart, het luisterend oor en de zeer goede begeleiding!
 • Agterberg was de eerste naam die in ons opkwam na het overlijden van mijn vader. Arnaud krijgt van ons een dikke 10 voor het begeleiden, de vlotte afhandeling, de goede tips en het meedenken.
 • Wij kozen voor Agterberg vanwege de goede mond-tot-mond reclame die ons ter ore kwam. Jullie hebben het - in een woord gezegd - fantastisch gedaan!
 • Beste Amber, wij willen je nogmaals bedanken. Wat een mooie ervaring hebben wij gehad met jullie bij de crematie van mijn schoonmoeder, ondanks het verdriet. Jullie waren er steeds voor ons en gingen met alles respecvol om. Ook dank voor de mogelijkheid om zelf mijn schoonmoeder te mogen verzorgen; dat vonden wij een mooi gebaar!
 • Beste Gert Jan, wat kregen we een prachtige kaart van je als herinnering aan het afscheid van Clea. Dank je wel. We hopen dat je nog lange tijd dit werk met zoveel zorg en aandacht mag blijven doen.
 • Amber heeft ons van het begin tot het eind zo goed begeleid en ons overal over ingelicht. Ze is gewoon een top-vrouw. Mijn complimenten.
 • Amber Florie was zeer meelevend en betrokken. Agterberg beschikt over zeer lieve uitvaartmedewerkers. Ik ben zeer tevreden over jullie, nogmaals mijn dank!
 • Persoonlijke benadering, klantgerichtheid (o.a. bij het uitwerken van de rouwkaart waar 2 foto's tot 1 waren verwerkt plus een kaart met de foto van de uitvaart zelf). Wij waren zeer onder de indruk van eerst Marlice en later Gert Jan.
 • Lieve medewerkers van Agterberg. Hartelijk dank dat wij altijd een beroep op jullie mogen doen. Jullie staan garant voor mensen die vaak onwaardig leven, voor zichzelf en voor anderen. Ze krijgen door jullie een waardig afscheid. Majoor Jongejans, Leger des Heils
 • De uitvoering en opvang waren voor ons naar zeer grote tevredenheid!
 • Dank je wel Amber! Jij en Sander zijn een hele grote steun geweest in deze dagen voor ons en Ma. Ben heel blij hoe jullie dit voor ons hebben gedaan. Dank ook voor de foto’s. Ik zal deze met de andere die we hebben samenstellen en voor mijn moeder en onszelf afdrukken.
 • Ik was zo blij dat er mensen waren die mij hielpen met alle te regelen, want ik hoorde het wel maar het drong niet tot mij door. De uitvaartleider, Arnaud, had hier alle begrip voor en dat vond ik wel fijn. Ik ben ook blij met de CD van de uitvaart; ik kan nu nog eens beluisteren hoe het geweest is.
 • Bij toeval zijn wij bij Agterberg terecht gekomen en ik zal het zeker mensen aanraden! Robin Barbie was zeer betrokken bij de familie, meedenkend, vriendelijk, maar ook zeer professioneel. Wij als familie vonden de gehele begeleiding zeer aangenaam. Top gewoon! Nogmaals dank voor alles.
 • Wij zijn zeer tevreden over het contact, de manier van werken en de goede communicatie en hulp gedurende de gehele afwerking. Gezien onze ervaring met Agterberg kunnen we alleen maar concluderen dat wij super tevreden zijn. Een pluim voor Amber!
 • Agterberg: persoonlijk, informeel, professioneel, toegankelijk, vriendelijk, humor, snel (rouwkaarten), mooie auto's (niet zwart), stijlvol. Alles is naar wens verlopen. De uitvaart had niet beter gekund. Wij hebben veel complimenten ontvangen (in stijl, tot in de puntjes verzorgd, zoals mijn moeder echt was). Alles wat ik wilde heb ik ter plekke gevraagd en werd gehonoreerd.
 • Wij zijn zeer tevreden over de behandeling en begeleiding van Amber Florie!
 • Ik heb het enorm getroffen met de heer Robin Barbie! Hij weet goed te luisteren naar de behoeften en weet deze ook uit te voeren. Bedankt voor de prachtige Daimler rouwauto voor mijn (Engelse) vrouw. Ik hoorde na de uitvaart van veel mensen dat ze erg onder de indruk waren van alles; daar sluit ik mij volmondig bij aan.
 • Hierbij wil ik nogmaals mijn dank uitspreken naar Amber Florie voor de wijze waarop zij op zaterdag 14 juli de uitvaart van onze kleindochter Liv heeft begeleid. Echt een vrouw uit duizenden zo lief zorgzaam en betrokken. Heel veel dank hiervoor namens de opa en oma van Liv.
 • Ik heb Agterberg gebeld met de vraag: "Kan de persoon waar ik mee te maken krijg, steeds dezelfde zijn?". Agterberg heeft hier in de persoon van Marlice van Dijk helemaal aan voldaan. Ik beoordeel de dienstverlening met een 9. Alles was heel correct geregeld.
 • Wij hebben voor Agterberg gekozen, omdat onze moeder verzekerd was bij Dela.
 • De uitvaart was heel goed geregeld, alles was naar wens van de familie. Arnaud van Ek heeft de tijd voor ons genomen, geen gehaast. Zo doorgaan!
 • Beste Gert Jan, dank je wel voor het maken en versturen van de film.
  Wij kunnen terugkijken op een mooie uitvaart van onze moeder. Intiem zoals zij dit zelf ook gewild zou hebben. Nogmaals, dank je wel!
 • Amber en Gert Jan, bedankt, voor jullie persoonlijke begeleiding en zorgzaamheid. Jullie waren toegankelijk en benaderbaar. De eerdere goede ervaringen met Agterberg werden wederom bevestigd!
 • Amber, ik wil je nogmaals bedanken voor de goede zorgen voor en tijdens de uitvaart van mijn echtgenote. Dat is natuurlijk altijd al een hele gebeurtenis voor degene die achterblijft, maar ik kan wel zeggen dat jij er met de vlinders een uitzonderlijke gebeurtenis van hebt gemaakt. Het geeft aan hoe betrokken jij bent met het beroep dat je uitoefent. Nogmaals mijn dank daarvoor. De reacties die ik kreeg na afloop waren allemaal complimenten, die ik bij deze graag aan jou doorgeef.
 • Flora, een tien! Alles was goed geregeld; we zijn zeer tevreden.
 • Beste Amber en collega's, het is alweer 2 weken geleden dat we onze man, vader, schoonvader en opa naar zijn rustplaats hebben mogen brengen. We zijn jullie zeer erkentelijk voor het geduld, de goede zorg, de begeleiding, de adviezen en de steun in deze. We waren aangenaam verrast door het lieve kaartje die we onlangs hebben ontvangen. Het is een mooi aandenken. Ook omtrent de digitale rouwkaart hebben we mooie reacties ontvangen.
 • Hi Gert Jan en Amber, nu de stilte aan het neerdalen is - en het gek genoeg nog moeilijker lijkt te worden dan eerst - kom ik iets meer toe aan mails en andere dingen. Ik wil jullie allebei heel hartelijk bedanken voor jullie hulp, het fijne en duidelijke meedenken en natuurlijk voor het regelen van een hele serene en mooie uitvaart die precies bij mijn moeder paste. Ontzettend fijn dat jullie beiden zo betrokken zijn geweest. We hebben veel mooie reacties ontvangen van familie en vrienden die het een hele mooie dienst vonden.
  Dank ook voor het snelle toesturen van de videopresentatie van de foto's van mama, Gert Jan. Heel waardevol om te koesteren.
 • Beste Gert Jan, hartelijk dank voor de goede zorg voor en tijdens de plechtigheid waarin wij afscheid hebben genomen van mijn moeder. Wij vonden het heel prettig om met jou te mogen ‘werken'; serieus waar nodig en humor waar wenselijk. Dat maakt alles toch iets luchtiger en gaf mij ook de ruimte om alles te vragen wat ik wilde. Op de dag zelf is alles naar wens verlopen. Ook fijn dat we met jou mee terug konden rijden naar Utrecht. Het zijn dit soort kleine dingen die het doen. De foto-films heb ik in goede orde ontvangen. Vind dat je er een mooie rapportage van hebt gemaakt.
 • Agterberg was gekoppeld aan onze uitvaartverzekering van Memento Mori. Dit bleek een uitstekende keuze! Goede medewerkers, goede uitvaartbegeleider, goede ideeën met betrekking tot het drukwerk, fotoreportage en uitvaartdienst.
 • Ik was zeer onder de indruk van de uitvaart van mijn vrouw! Amber en Gert Jan, bedankt!
 • Naast kundigheid, waardevol en warm contact.
 • Bedankt voor het uitstekend verzorgen van de uitvaart van onze moeder. Ondanks de verdrietige situatie was het een positieve ervaring, mede door jullie werk.
 • Al jaren zijn wij 'klant' bij Agterberg. Zij weten onze familie op een bijzondere wijze en met veel respect hun laatste eer te bewijzen. Zo ook bij het verlies van mijn man. Ook de eerlijke factuur, welke vooraf netjes was doorgesproken, zorgt voor een uitstekende beoordeling. Blijf deze werkwijze vasthouden. Het heeft ons uitstekend geholpen met de verwerking.
 • Beste Gert Jan, we zijn weer thuis, moe, maar vol van deze afgelopen dagen. We hebben geen woorden voor jouw begeleiding van deze dag van het afscheid en van de dagen daaraan voorafgaand. Wat heb je in alle rust voor een waardig en mooi afscheid gezorgd, en wat zijn we ongelofelijk blij dat we voor jou gekozen hebben. Met dit afscheid kunnen we verder, moeten we verder, maar de herinnering aan deze dag zal bij ons blijven. Het maakt zo ontzettend veel goed aan het verdriet van alle jaren dat aan dit afscheid vooraf ging. Ook de familie uit Duitsland was diep onder de indruk dat een afscheid zo ook kan. Persoonlijk, betrokken en waardig in een mooie omgeving in plaats van in de zaal van het crematorium, het heeft ze tot nadenken gestemd over hun manier van afscheid nemen. Graag willen wij onze diepe dank naar jou uiten, wat ben jij geknipt voor dit mooie beroep. Je wist steeds een goede balans te vinden tussen professionaliteit, persoonlijke aandacht en humor. Je hebt ons heel veel werk uit handen genomen. Dat hadden we nodig, we waren zo moe. Dat je in alle drukte ook nog tijd vond om Thomas' gitaar te stemmen heeft ons ontroerd, jammer dat je niet even een mooi stuk gespeeld hebt, had best gemogen hoor.
  Gert Jan, dank voor dit alles en ook voor de integere manier waarop jouw mensen met Thomas en ons om zijn gegaan, met respect en oog voor detail.
 • Ik vond het plechtig en vakbekwaam!
 • Agterberg heeft de uitvaart van mijn vader geheel gedaan zoals dat mijn vader en wij dit wenste. Ingrid is vooraf bij mijn vader thuis geweest om door te spreken wat hij wilde. Na zijn overlijden voegde zij de wensen van mijn vader en van zijn gezin samen. Je wordt als mens benaderd en niet als een product. Vanuit ons alle lof en wij zullen Agterberg uitvaarten zeker aanraden!
 • De heer van Ek had de uitvaart van onze broer destijds begeleid. Dit was de aanleiding om hem nu weer te vragen bij de uitvaart van onze moeder.
 • We hebben een zeer goede begeleiding mogen ervaren met betrokkenheid en respect. We zijn dankbaar dat mijn zoon van 16 overal bij betrokken werd. Dat was goed voor zijn verwerking!
 • Gert Jan, wij willen jou en je collega's graag bedanken. Wij hebben de uitvaart als een mooi en waardig afscheid ervaren, ondanks ons grote verdriet. Onze dank is groot!
 • Wij kozen voor Agterberg omdat zij uiterest discreet, betrouwbaar en correct zijn. Mocht ik zelf komen te overlijden, dan mag Arnaud van Ek het zeker regelen. Hij is echt een vriend geworden in deze moeilijke tijden. Chapeau!
 • Ardanta bevool ons Agterberg aan. De persoonlijke begeleiding en het inlevingsvermogen gaven veel steun en hielpen ons om bepaalde beslissingen te nemen. Een 10+!
 • Na alle websites bezocht te hebben, liet die van Agterberg het beste gevoel bij ons achter. En gelukkig bleek Ingrid beschikbaar. Onze grote tevredenheid is met name aan Ingrid te danken die 'meester" is in haar vak en ons perfect door deze tijd heeft gelootst. Zij was voor ons een grote steun en toeverlaat. Wat een mooi mens, vakvrouw en dat zonder zichzelf daarin te verliezen. Bijzonder!
 • Via onze verzekering kwamen wij bij Agterberg terecht. Een keuze waar wij heel tevreden over zijn. Het contact met Flora maakte het verschil! Wij hebben het contact als zeer prettig ervaren met veel inlevingsvermogen van haar zijde.
 • Door het bijwonen van een uitvaart van een zeer goede vriend, welke werd geleid door Marlice van Dijk, waren wij zeer onder de indruk hoe persoonlijk en warm dat was. Daarom heb ik na het overlijden van mijn man voor Agterberg en Marlice gekozen.
 • Beste medewerkers van uitvaartverzorging Agterberg, hierbij willen wij u allen hartelijk bedanken voor het mooie en waardige Agterberg In Memoriam van zondag 12 november. Wij hadden vooraf geen idee wat het memoriam zou gaan inhouden, maar achteraf zijn wij zeer positief verast over de gehele mooie invulling hiervan. Wij willen u dan ook laten weten, dat het ons zeker een stap verder heeft gebracht in de verwerking van ons verlies.
 • Op aanraden van de verzorgers van Swellengrebel in Utrecht hebben wij na het overlijden van onze moeder voor Agterberg gekozen. Marlice heeft ons fantastisch bijgestaan!
 • Via mijn zus kreeg ik het telefoonnummer door van Agterberg. Zij had eerder goede ervaring met Agterberg opgedaan. Ik ben aangenaam verrast met alles en óók met de nazorg die wordt aangeboden.
 • Wij kozen voor Agterberg omdat onze vader dat zelf graag wilde. Tijdens ons eerste gesprek met Arnaud wisten wij al dat we de juiste keuze hadden gemaakt. Wat een geweldige man. Hij heeft ons superfijn begeleid. Het was een moeilijke tijd maar de mensen van Agterberg hebben dit voor ons verlicht door alle geboden hulp. Alles is naar wens gegaan. Een dikke pluim voor jullie allemaal!
 • Beste medewerkers en medewerksters, langs deze weg willen wij (de Fam. Uiterwijk - Bronk) jullie heel erg bedanken voor de geweldige georganiseerde middag van afgelopen zondag. Het was hartverwarmend om deze middag mee te maken met diep respect aan Agterberg die dit toch maar weer heeft mogelijk gemaakt. Dit helpt zeker met alle verwerking die zo hard nodig is wat professioneel met een woord: BEDANKT!
 • Beste mensen van het team van Agterberg, wij hebben zondag 12 november onze dank reeds aan jullie uitgesproken, maar bij deze willen wij iedereen nogmaals bedanken voor de mooie herinneringsbijeenkomst in Boerderij Mereveld. Het was van het begin tot het eind geweldig verzorgd en daar zullen we nog lang over napraten.
 • Ingrid heeft de uitvaart van onze dochter verzorgd en was uiterst vriendelijk, begripvol en meedenkend. Alles was heel duidelijk. Ze heeft haar uiterste best gedaan om alles voor ons te regelen wat wij wilden. Top!
 • Graag maak ik in een bijzonder een compliment over Arnaud van Ek. Arnaud heeft op een professionele manier vorm gegeven, in de aanloop naar en de daadwerkelijke uitvaart van mijn vrouw afgelopen maandag. In deze wijze waarop Arnaud invulling heeft gegeven valt zijn betrokkenheid en professionaliteit op. Arnaud gaat voor een acht. Ook de verzorging van mijn vrouw is toegewijd gebeurd door m.n. Sander de Waal.
  We kijken terug op een goed geleide en succesvolle uitvaart.
 • Avalon heeft buitengewoon liefdevol met kennis van zaken de uitvaart voor ons verzorgd. Ze wist alle namen van de kinderen en kleinkinderen te benoemen, dat maakte het heel bijzonder.
 • Ons contact met Agterberg oversteeg alle verwachtingen. Het was een heel plezierige en persoonlijke begeleiding.
 • Avalon heeft de uitvaart op alle punten fantastisch verzorgd. Ook hadden we een prima contact. Agterberg is een begrip in Utrecht en altijd goed!
 • Ingrid de Kleuver was onze uitvaartbegeleidster. Ze heeft ons erg goed geholpen, dacht met ons mee, is zeer professioneel en menselijk. Agterberg staat bekend als een goede, vertrouwde uitvaartverzorger.
 • Gert Jan, wij kijken terug op een mooie dag! Het was goed, perfect zelfs. Onze tante lag er mooi bij, de sfeer was goed, de pastoor had een prachtig verhaal, het afscheid door het koor was mooi. Kortom: het geheel was goed. Dank voor jouw en jullie aandeel daarin!
 • Wij vonden het zeer prettig om met Arnaud van Ek de uitvaart te regelen. Vooral de betrokkenheid en hulpvaardigheid heeft ons zeer aangesproken.
 • Via onze uitvaartverzekering van Ardanta kwamen wij bij Agterberg terecht. Flora heeft ons goed begeleid, ze had oog voor het verdriet van de nabestaanden en heeft alles netjes verzorgd.
 • Wij kozen voor Agterberg omdat zij in het verleden naar tevredenheid uitvaarten in onze familie hadden verzorgd. Wij hadden het dit keer met Avalon niet beter kunnen treffen.
 • Op advies van Ardanta Verzekeringen kwamen wij uit bij Agterberg voor de verzorging van de crematie van onze oom. Voor ons was het een zeer prettige afsluiting zoals we samen ook zeggen: "Het is goed zo".
 • En 10 voor de verzorging van de uitvaart van onze vriend! Ik ben zeer tevreden met de vriendelijkheid en de verzorging van uw medewerkers; in het bijzonder onze begeleidster Ingrid de Kleuver.
 • Geachte heer Daalhuisen, beste Gert Jan,
  Nu het 'stof' van de afgelopen intensieve dagen wat is neergedwarreld blikken we met elkaar regelmatig terug. Eén gevoel overheerst wat de periode tussen overlijden en uitvaart van onze moeder en schoonmoeder betreft en dat is voldoening en grote tevredenheid hoe alles verlopen is. De samenwerking met jou is daarbij een belangrijke factor geweest. We danken je nogmaals voor je zeer professionele en tegelijkertijd menselijke, betrokken inzet en ondersteuning. Je hebt ons daarin in hoge mate ontzorgd en bevorderd dat ook deze periode mooi en waardig is verlopen.
 • De medewerkers van Agterberg - en Arnaud van Ek in het bijzonder - hebben ons met warmte en respect begeleid en met een rustige timing alles prima laten verlopen. Aan al onze wensen is voldaan. Arnaud, fijn dat je niet in een zwart of grijs pak aanwezig was, maar dat je in onze wens, blauw met iets roze, mee kon gaan. 
 • Beste mevrouw Wilhelmus, Lieve Avalon, nogmaals mijn hartelijke dank voor de hulp die je ons gegeven hebt in de afgelopen dagen. Jouw zeer prettige en rustige uitstraling, de kalmte en het geduld dat je met ons had, heeft de moeilijke beslissingen die we moesten nemen toch behapbaar gemaakt. Ook de controle die je over alles had, met name in het crematorium heeft mij zeer goed gedaan en alles op “rolletjes” laten verlopen. Wij zijn blij met de gekozen locatie. Voor herhaling vatbaar zou ik zeggen als het niet om zo’n droevige gebeurtenis zou handelen. De afsluiting in de Gouden Leeuw heeft ons ook goed gedaan. Je kunt op een andere manier je emoties uiten en verder verwerken en een doorstart maken zonder de échte pater familias.
 • Op aanraden van verpleeghuis Rosendael hebben wij voor Agterberg gekozen. We zijn heel tevreden met de gehele dienstverlening en Marlice in het bijzonder. Ze was behulpzaam, dacht met ons mee, lette op details en gaf alle opties aan.
 • Al bij het eerste telefoontje naar Agterberg werd ik zeer vriendelijk te woord gestaan door Avalon Wilhelmus. Zij luisterde en gaf direct hele goede adviezen. Vervolgens heeft Gert Jan Daalhuisen de uitvaart verzorgd naar het idee van Avalon. Ik heb zeer prettig samengewerkt met Gert Jan in deze verdrietige periode. De familie en ik zijn zeer tevreden! Heel bijzonder vind ik de nazorg die het uitvaartcentrum ons biedt. Hartelijk dank daarvoor! Ook voor de geluidsopname van de afscheidsplechtigheid.
 • Mede door Arnaud van Ek is alles verlopen zoals wij dat graag wilden. Arnaud is iemand die zich heel goed kan verplaatsen in de situatie. We zijn hem daar zeer erkentelijk voor.
 • Via onze verzekering UZET kwamen we bij Agterberg terecht. We zijn super tevreden met alles en Ingrid als mens/persoon in het bijzonder. Wat is zij een vakvrouw. Het uitvaartcentrum was ook zeer professioneel, mooi en rustig. En ook de man die hielp bij de verzorging en opbaring was fantastisch!
 • Avalon is voor ons zo fantastisch geweest; zo lief en zo zorgzaam. Beter had het niet gekund.
 • Het contact met Gert Jan vond ik ontzettend fijn. Hij heeft ook goed ingeschat dat de begeleiding door Esther Nelemans goed bij ons paste. Ook de dames van de opbaring waren erg vriendelijk en hebben alles naar wens gedaan.
 • Op aanbeveling van de verpleging van Huize Rosendael in Utrecht hebben wij voor Agterberg gekozen. Een terechte aanbeveling, want alles was perfect geregeld en er is goed met ons meegedacht. Blijf zo doorgaan. Arnaud, bedankt!
 • 37 jaar geleden heeft Agterberg de uitvaart van mijn opa verzorgd, vorig jaar mijn vader en nu mijn oma. Jullie moeten echt voor opvolging zorgen, want ik ben nog lang niet van plan om te gaan. Ingrid de Kleuver was prettig, gemoedelijk, betrokken. Wij hebben gewoon een goed gevoel bij de medewerkers van Agterberg en bij hun dienstverlening.
 • Ingrid, onze uitvaartleider, was professioneel én warm, menselijk. We hebben het zeer prettig ervaren. 
 • Zowel vorig jaar na het overlijden van mijn vader en nu na het overlijden van mijn moeder hadden wij Marlice van Dijk. Wij vonden haar heel fijn en kunnen haar iedereen aanbevelen.
 • Wij kozen voor Agterberg omdat we dat van huis uit hebben meegekregen. Als vanouds hebben wij een goede begeleiding en verzorging mogen ontvangen. Het kon niet mooier of beter!
 • De naam Agterberg kwam als eerste bij ons op en was een prima keus! Als onze moeder ooit overlijdt, willen we weer Ingrid de Kleuver als uitvaartleider.
 • Wij vonden de samenwerking met Arnaud geweldig. Tijdens het regelen van de uitvaart verbleven wij in Canada en de hulp die wij online van hem via het internet ontvingen om de uitvaart van onze vader te regelen was fantastisch!
 • We hebben een erg goed contact gehad met Ingrid de Kleuver. Zij was zeer begaan met ons en onze familie, erg menselijk in haar benadering en duidelijke afspraken. We hebben heel veel aan haar gehad in deze verdrietige dagen. Ook over de andere 2 heren niets anders dan lof!
 • Ik vond het heel fijn om samen met Sander de verzorging van mijn vader te mogen doen!
 • Arnaud was onze uitvaartleider. Wat is dat een fijne man. Wij hebben heel veel steun aan zijn begeleiding gehad.
 • Graag wil ik jullie bedanken voor de Herinneringsbijeenkomst (Agterberg In Memoriam) die onlangs was georganiseerd. Voor mij en mensen die ik hierover vertelde was het nieuw. Ik denk dat ik ook voor mijn ouders en schoonzus mag spreken: het was echt heel fijn, het gaf troost en steun, gevoel van een  ritueel en stilstaan bij het voor ons grote gemis van Eelco.
  Als eerste was ik binnen en Arnaud ving me gelijk op, ik heb 't vaak gezegd maar voor ons is hij goud. Zo ook nu weer even persoonlijk contact, oog voor wat gebeurt, zonder dat het te zwaar wordt, want dat is het al.
  De ruimte en dienst, mooi en met persoonlijke noot, het muzikale trio prachtig, de zangeres iets minder maar mogelijk een kwestie van smaak.
  Het voorlezen van de namen met een foto vond ik indrukwekkend, verbindend en daarmee troostend. Het woord vanuit jullie vond ik heel fijn, visie voor wat jullie uitdragen en gepaste betrokkenheid. De woorden van de nazorgconsulente had ik persoonlijk minder mee.
  Hoe het afgesloten werd vond ik super, een glas bubbels, een woord en toch samenzijn met mensen die een verlies met zich meedragen. Ik hoop dat jullie doorgaan met deze bijeenkomst organiseren! In ieder geval dank hiervoor!
 • Beste Avalon en alle overige medewerkers van Agterberg,
 • Wij willen jullie langs deze weg hartelijk danken voor de bijzondere ceremonie ter nagedachtenis aan alle overledenen die jullie begeleid hebben op hun laatste reis in 2016.
  Jullie vonden het bijzonder dat jullie deelgenoot mochten zijn bij dit proces. Wij als een familie van een van de vele overledenen die jullie hebben mogen verzorgen en begeleiden, vonden het heel bijzonder en waardig op welke wijze jullie de families (hebben) bij(ge)staan gedurende deze moeilijke periode. Zoals de In Memoriam ceremonie gepresenteerd was, hebben wij als mooi en prettig ervaren. Op een waardige wijze werden alle overledenen uit 2016 die jullie begeleid hebben herdacht. Mooi waren de woorden die werden gesproken door de verschillende mensen.
  Het hart zal een mooi plekje in huis krijgen als blijvende herinnering aan mijn moeder, maar ook als een herinnering aan jullie, die voor ons in ieder geval er iets moois van hebben gemaakt. Tijdens de periode dat ze opgebaard lag bij jullie, de crematieplechtigheid en dan nu de ceremonie.
  Jullie als uitvaartbegeleiders zullen wij in ieder geval nooit meer vergeten. Het was zo bijzonder. Iets dat wij zelf nog nooit hebben meegemaakt. Wens jullie allen voor de toekomst dan ook het beste en hoop dat vele mensen die jullie weer zullen begeleiden bij het verlies van hun dierbare, dezelfde ervaringen zullen hebben als dat wij hebben meegemaakt, warm, medelevend, meedenkend, etc......
 • Wij hebben Avalon als meer dan prettig ervaren. We hoefden nergens zelf aan te denken, we hadden steeds het gevoel dat alles goed werd geregeld. Ik dank Avalon voor haar aanwezig zijn en empathie.
 • Wij zijn zó blij met Marlice. Altijd meedenken, altijd bereikbaar ...
 • Avalon heeft alles tot grote tevredenheid voor ons geregeld. Alle vragen werden snel beantwoord, ze stelde ons gerust en was er steeds op de achtergrond bij!
 • Omdat Agterberg goed aangeschreven staat hebben wij voor Agterberg gekozen voor de uitvaart van onze vader. Het contact met onze uitvaartleider, Arnaud van Ek, was zeer goed; de service ook. We zijn zeer tevreden, ook al was het overlijden voor ons een groot drama. 
 • Marlice van een topper! Door haar rust zijn we er mooi en rustig doorheen gekomen!
 • Marlice, wij hebben allemaal een heel goed gevoel overgehouden aan het afscheid. Wat waren wij weer superblij met jou en de manier waarop je alles tot in de perfectie georganiseerd had. Waar wij twijfels hadden wist je weer precies wat goed voor ons was voor het verwerkingsproces. We hopen je tzt nog een keertje te zien want afscheid nemen van jou deed ook een beetje pijn!
 • Avalon, de dvd-registratie die jullie van de uitvaart hebben gemaakt is prachtig! Wil je Gert Jan, de cameraman, hiervoor hartelijk bedanken?! We zijn er heel blij mee en het is een mooie herinnering. Wij hebben enorm veel respect en waardering voor de manier waarop jij ons hebt geholpenen en alles wat je hebt gedaan om de uitvaart zo mooi te maken. Wij kunnen je daarvoor niet genoeg bedanken, je was een grote steun in moeilijke dagen.
 • Een 10 voor Ingrid! Als een echte Utrechter wist ik dat Agterberg een goede uitvaartverzorger was.
 • Vanwege eerdere ervaringen binnen onze familie kozen wij wederom voor Agterberg. Ook dit keer hebben wij het heel erg getroffen met Avalon; wat een top vrouw!
 • Onze tante had zelf voor Agterberg gekozen, maar ze had geen betere keuze kunnen maken! Mevrouw Marlice heeft heel goed in de gewenste 'stijl' met ons meegedacht.  Daardoor is de uitvaart verlopen zoals we dat wensten. Complimenten. Als enige minpuntje: de parkeergelegenheid, maar we beseffen terdege dat dit in een grote stad niet eenvoudig is.
 • Wow wow wow De film die jullie van de uitvaart van onze oma hebben gemaakt is echt prachtig! Super mooi gemonteerd, echt heel heel mooi, ben er super blij mee. Nogmaals, ontzettend bedankt voor alle goeie en lieve zorgen.
 • Agterberg heeft de hele uitvaart vanaf het overlijden 's avonds tot en met de uitvaart zelf fantastisch begeleid en ons 100% ontzorgt! Hierdoor konden wij ons helemaal concentreren op de voor ons relevante dingen. Zeer professioneel! Plechtig, respectvol, rustig, vriendelijk, vertrouwd, goed netwerkt mbt het drukwerk, kerk, St. Barbara etc. Heel erg bedankt.
 • Via de uivaartverzekering van mijn moeder (UZET polis) kwamen wij bij Agterberg terecht. Een betere keuze had men niet kunnen maken. Wij waren zeer tevreden over de begeleiding van het hele proces. Met name de betrokkenheid van onze uitvaartbegeleidster was top. Alles werd naar wens opgevolgd, er waren goede afspraken met betrekking tot de bezoeken in het uitvaartcentrum van Agterberg en er was steeds een hartelijk ontvangst. Wij zijn er uitermate tevreden over hoe wij door het gehele proces zijn begeleid door Avalon, van het begin tot het eind.
 • Wij hebben voor Agterberg gekozen omdat Agterberg een begrip is in Utrecht; overlijden = Agterberg bellen. Wat een geweldig team, Gert Jan en Ingrid. Super mensen!
 • Wij kozen voor Agterberg vanwege de gunstige offerte die ons gedaan werd. Marlice van Dijk heeft de uitvaart goed verzorgd.
 • Arnaud ga zo door. Wij zijn steeds goed bijgestaan.
 • Arnaud, ik heb uw begeleiding na het overlijden van mijn vader heel erg prettig gevonden. Uw betrokkenheid roert me, het was een fijne samenwerking zo. We hebben de registratie van de uitvaart inmiddels ontvangen. Het was nieuw voor mij dat er ook beeld bij zat. Bijzonder zo vanaf al die standpunten, hoe er nog een heel werk van gemaakt wordt.
  Heel erg prettig voor ons allen om zo ook alles nog ‘mee te maken’, want omkijken doe je niet zo makkelijk. Het was een mooi geheel, het voelde als een goede afsluiting, mede door uw fijne betrokkenheid.
 • Wij kozen voor Agterberg omdat Gert Jan een vriend van mijn zoon was. De begeleiding was zeer warm en gevoelig.
 • Op advies van Ardanta deed Agterberg 5 jaar geleden de uitvaart van oma. Dat was voor ons een fijne ervaring. Daarom kozen wij nu wederom voor Agterberg. Het gesprek met Ingrid verliep prettig. Er was een prima voorbereiding van de uitvaart, een mooie opbaring en een correcte uitvoering van de begrafenis. Wij zijn zeer tevreden.
 • Via onze uitvaartondernemer uit Den Haag werden we doorverwezen naar Agterberg omdat de uitvaart in Utrecht plaatsvond. Wij kenden Agterbeg niet, maar we zijn zeer tevreden. Alles verliep geheel naar wens en snel.
 • Avalon, langs deze weg bedanken wij jou voor de fijne en prettige begeleiding bij de uitvaart. Persoonlijk, warme betrokkenheid en ruimte voor een lach en een traan, gewoonweg fantastisch!
 • Arnaud heeft onze wensen perfect in de praktijk gebracht. Een half woord was voldoende. Van het begin tot het eind heeft hij het uitmuntend gedaan.
 • Wij hebben de dienstverlening van Agterberg als zeer goed ervaren! Vooral het contact met Ingrid de Kleuver hebben wij als familie op prijs gesteld. De zorgvuldigheid en warmte die van haar uitging waren ons enorm tot steun.
 • Avalon, heel erg bedankt voor alles! Wij wensen je veel geluk voor de toekomst. Wat mogen ze bij Agterberg van geluk spreken dat ze zo een geweldig team hebben. Neem van ons aan dat is zeker niet overal het geval. De warmte die wij bij jullie hebben ervaren geeft zoveel extra positieve energie, bij iets wat al erg emotioneel en verdrietig is en ook soms heel kil kan zijn. Dat laatste hadden we bij jullie zeker niet. Wens jullie allen veel succes voor de toekomst en hoop dat er nog vele na mij zullen volgen die zullen zeggen...wat een fantastische uitvaartverzorging en begeleiding hebben we gehad....wij zijn alleen maar vol lof...
 • Ik koos voor de uitvaart van mijn man voor Agterberg, omdat het de eerste naam was die in mij opkwam; een vertrouwd en bekend bedrijf, en daar heb ik geen spijt van. Afspraken werden heel goed nagekomen, we werden perfect opgevangen en ook de nazorg was goed! Een dikke 10!
 • Via onze uitvaartverzekering van Ardanta werden we gekoppeld aan Agterberg, wat ons zeer goed bevallen is.
 • Wij hebben voor Agterberg gekozen, omdat wij Ingrid de Kleuver persoonlijk kennen.
 • Omdat wij geen grote onderneming wilden kozen wij voor de uitvaart van onze broer voor Agterberg. Ze zijn zorgvuldig, flexibel en respectvol. Arnaud, bedank!
 • Beste Avalon, wat lijkt het alweer lang geleden dat we elkaar voor de laatste keer zagen. We kijken terug op een heel mooi afscheid en we zijn erg blij met jouw aandeel in de organisatie ervan. Het was zo prettig om met jou samen te werken. Heel veel dank voor je zorgvuldigheid en prettige ondersteuning!
 • Ingrid de Kleuver was behulpzaam en respectvol. De crematie van mijn vriendin heeft zij goed verzorgd!
 • Ik ben zeer goed geholpen door Arnaud, in deze tijd waarin ik me geen raad wist van verdriet na het overlijden van mijn moeder.
 • Ingeid en Gert Jan, hartelijk dank voor al jullie goede zorgen. We voelden ons meer dan welkom. 
 • Enige weken voor de uitvaart van mijn tante ontvingen wij een heldere begroting voor de kosten van haar begrafenis. Complimenten voor uw maatwerk bij deze uitvaart en de duidelijke afspraken. Marlice van Dijk heeft de begrafenis prima verzorgd!
 • Traditiegetrouw kozen wij wederom voor Agterberg. Wij hadden een zeer prettig en persoonlijk contact met Arnaud van Ek. Er was een goede afstemming onderling, de uitvaart is verzorgd tot in detail! Het extra filmpje in de aula van de duiven was de personal touch tijdens de ceremonie. Dank daarvoor.
 • Omdat we de afgelopen jaren zéér goede ervaringen hadden bij andere uitvaarten verzorgd door Agterberg, kozen wij wederom voor hen. Er was altijd goed persoonlijk contact, er werd goed naar ons geluisterd. Al onze wensen zijn vervuld. Dank nogmaals voor je prachtige toespraak Gert Jan!
 • Marlice, dank voor voor de ondersteuning vandaag bij het afscheid van onze vader. Alles liep op een waardige, intieme en respectvolle wijze, waarop ik gehoopt had en ook de weergoden waren ons gunstig gezind. Jouw optreden vandaag was zeer zeker professioneel, warm, persoonlijk en een goede verbinding van alle losse delen van de bijeenkomst. Ook je nawoord en begeleiden van onze vader naar de auto en na de condoleance van het bezoek, het afronden met een check van de opkamer.
  Ik denk dat deze dag voor mijn moeder en voor ons er een is die altijd in ons geheugen zal blijven, en ook in die van vele genodigde vrienden en familieleden. En ook een afscheid die hen aan het denken heeft gezet over hoe een uitvaart en afscheid ook gevierd kan worden.
 • Na de goede ervaring van 6 jaar geleden bij het overlijden van onze moeder kozen wij nu weer voor Agterberg na het overlijden van onze vader. Het contact met Gert Jan was plezierig, hij was zorgvuldig en nam veel zorg uit handen. Hij gaf goede adviezen, met name met betrekking tot de plechtigheid in de kleine aula van crematorium Daelwijck.
 • Alles was prima verzorgd door Avalon Wilhelmus. Mijn ouders en grootouders zijn ook door Agterberg gecremeerd. Sinds 1966 hebben wij goede ervaringen met hen!
 • Ik koos voor Agterberg omdat Agterberg voor mij vertrouwd is. Bij iedere begrafenis of crematie is het tot in de puntjes geregeld!
 • Beste Avalon en Gert Jan. We willen jullie nogmaals bedanken voor alles wat jullie voor ons hebben geregeld. Het persoonlijk contact met jullie hebben wij als zeer waardevol ervaren. Mede dankzij jullie hebben we onze moeder een mooi, persoonlijk en waardig afscheid kunnen geven.
 • 36 jaar geleden verzorgde Agterberg naar volle tevredenheid de uitvaart van onze opa. Daarom gaf onze vader aan dat wij na zijn overlijden weer Agterberg mochten bellen. Alles ging heel gemoedelijk, professioneel en met veel zorg. Arnaud van Ek gaf ons een fijn gevoel!
 • Betrokken mensen bij Agterberg, ook zakelijk maar vooral met gevoel. Dat laatste vond ik erg belangrijk.
 • Op verzoek van onze vader hebben wij wederom voor Agterberg gekozen, omdat wij vanuit het verleden zeer tevreden zijn over uw organisatie. Het contact met Avalon Wilhelmus (uitvaartleider) heeft met name bijgedragen aan de zeer goede dienstverlening. Ook ben ik zeer te spreken over de nazorg van Daniêll van den Broek. Ik wil bij deze nogmaals mijn dank uitspreken over hoe Avalon dit allemaal voor ons tot een mooie plechtigheid heeft geregeld. 
 • Agterberg is ons aangeraden door iemand van de Aloysiuskerk in Utrecht waarmee wij spraken in verband met de wensen rond de uitvaart. Ik heb mij enorm geholpen en gesteund gevoeld door Gert Jan Daalhuisen in de moeilijke tijd rond het overlijden van mijn man. Het had wat mij betreft echt niet beter gekund.
 • Ik was heel blij met Avalon als uitvaartleider. De samenwerking verliep soepel. Avalon was snel, accuraat en goed. Geen vraag van ons was haar te veel en dat voelde heel goed!
 • Avalon was onze uitvaartleider. Meid, je bent een topper!
 • Zoals ik op het evaluatieformulier heb aangegeven, ben ik erg tevreden over de manier waarop jullie voor mijn moeder en ons gezorgd hebben, warm, oprecht en betrokken. We kijken daar met dankbaarheid op terug. (Overigens ook zoals bij mijn vader, 5 jaar geleden)
 • Wij kozen wederom voor Agterberg vanwege de zeer goede ervaringen in het verleden. Wij hebben ook dit keer alleen maar warmte ervaren. We hadden nooit het gevoel dat jullie met 'werk' bezig waren.
 • Avalon, je hebt mij het gevoel gegeven dat je er elke keer was als dat moest zijn. Wel had jij de touwtjes strak in handen, daarbij subtiel aangevend wat de speelruimte was. Dat is het best te omschrijven als een fluwelen handschoen over een stalen hand. Het geheel kwam op mij en beetje mystiek over en dat klopt perfect met je naam. Overigens ben ik ontzettend blij dat wij het voorrecht hebben gehad dat jij ons hebt mogen begeleiden. Dat geldt ook voor de heren van de lijkverzorging.
 • Door de jaren heen heeft Agterberg van meerdere familieleden de uitvaart verzorgd en dat altijd goed geregeld. Het contact met Gert Jan was elke keer prettig. Door de rust die hij uitstraalde wisten we dat het allemaal goed zou komen.
 • Beste Avalon, namens de familie onze dank en complimenten voor de wijze waarop je ons door deze dag heen hebt geholpen. We hebben je wijze van aanpak als bijzonder prettig, persoonlijk en professioneel ervaren. Ook vernamen we van diverse gasten dat ze dat herkenden en bijzonder vonden. Ik hoop niet dat we je weer gauw nodig hebben, maar als dat onverhoopt zou moeten, is nu de standaard voor mij gezet.
 • Wij hadden na het overlijden van ons dochtertje gekozen voor Agterberg door de mondelinge informatie van een goede kennis van ons.
 • Gert Jan Daalhuisen heeft ondanks de beperkte financiële middelen alles gedaan om onze broer en zwager een mooie uitvaart te geven, waarvoor duizend maal dank!
 • Arnaud heeft alles van begin af aan zeer goed verzorgd.
 • Ik heb voor Agterberg gekozen omdat ik een uitvaartverzorger in Utrecht nodig had. Zo kwam ik uit op Agterberg en ik heb er geen spijt van. Marlice heeft ons prima begeleid.
 • U heeft in 1975 ook de uitvaart van mijn vader naar tevredenheid verzorgd!
 • Vanaf het eerste begin heeft Marlice alles zo liefdevol verzorgd. Alle credits zijn dan ook voor haar! Wat een goed gevoel heeft zij ons gegeven; ook al was er groot verdriet.
 • Toen we de melding van overlijden deden bij onze verzekeraar Dela hadden zij geen eigen mensen beschikbaar. Dela heeft ons toen doorverwezen naar Agterberg en daar zijn wij achteraf heel tevreden over. Een dikke 10 voor Avalon!
 • Avalon, hartelijk bedankt voor de organisatie van de uitvaart van onze vader! Ondanks dat het natuurlijk een heel verdrietige dag was, kijken we er ook op terug als een hele mooie en dierbare herinnering.
  Zo fijn om te zien dat er zoveel mensen zijn voor wie mijn vader een rol speelde in hun leven en die ons graag willen steunen. We willen je allemaal hartelijk bedanken voor je hulp de afgelopen week, je hebt fantastisch werk gedaan!
 • Na het overlijden van onze moeder hebben wij weer voor Agterberg gekozen. In het recente verleden na het overlijden van onze vader was alles goed geregeld door Avalon. Nu heeft zij het weer goed gedaan. Bedankt Avalon voor de goede zorgen en snelle hulp!
 • Op advies van Yarden hebben wij voor Agterberg gekozen. Alles voldeed aan onze wensen. Avalon heeft ons ontzettend goed geholpen. We hadden ons geen betere uitvaartleider kunnen wensen! Heel veel dank.
 • Wij beoordelen de dienstverlening van Agterberg bij de uitvaart van onze moeder met een 9, vanwege de perfecte bereikbaarheid, de persoonlijke touch, de goede balans tussen betrokkenheid, afstand en professionaliteit. Wij waren erg blij dat we weer een beroep konden doen op dezelfde uitvaartleider als destijds bij de uitvaart van onze vader. 
 • Beste Avalon, wij willen jou heel hartelijk danken voor de goede begeleiding & service welke jij gegeven hebt tijdens de afscheidsceremonie van onze moeder & oma. Alles is naar wens verlopen en daar kijken wij als (klein)kinderen zeer waardevol op terug. Dit helpt ons verder te gaan. Dank ook voor de vele condoleancekaarten die wij hebben ontvangen welke jullie keurig doorgestuurd hebben. Uiteraard hoop ik dat Restaurant Zuiver voor jou ook een goede ervaring is geweest, ik begreep dat dit voor jou de eerste keer was daar. Voor ons allen als kinderen zijn wij zeker positief te spreken.
 • GRACIAS! Beste Arnaud en collega's. Wij willen jullie en in het bijzonder Arnaud bedanken voor alle goede zorgen en hulp die ons geboden is voor het mooie afscheid van onze moeder. Wij hebben alles als zeer prettig ervaren. Jullie zijn een goede restpectvolle uitvaartverzorger, ons petje af!
 • Avalon Wilhelmus heeft de uitvaart van mijn peetvader volledig en goed verzorgd in Amsterdam; ook richting mijn familie uit Engeland. Mijn complimenten! Agterberg was zeer service- en klantgericht.
 • Zowel mijn familie als die van mijn partner nemen altijd Agterberg. Vanouds en vertrouwd!
 • Het contact met Arnaud verliep ontspannen. Hij paste zich naadloos aan en dacht mee bij onze wensen. Volgens mijn zonen is hij een 'Chille Gozer'.
 • Via onze uitvaartverzekering van Ardanta kwamen we bij Agterberg terecht. Arnaud van Ek werkte snel, eficiënt, met gevoel, geen opdringen. Wij willen hem complimenteren. Hij heeft het uitstekend gedaan.
 • Ik heb voor Agterberg gekozen voor de uitstraling van het bedrijf en de goede informatievoorziening op de website. Marlice heeft ons in een zeer moeilijke tijd goed geholpen. Ze had veel oog voor onze dochter van 3,5 jaar. Al haar suggesties waren waardevol. Wij zijn haar zeer dankbaar.
 • De keuze voor Agterberg is een Utrechtse familietraditie. Vanuit het verleden wordt altijd al Agterberg ingeschakeld. Dan weet je zeker dat het goed gaat! Evenals 10 jaar geleden na het overlijden van mijn moeder hebben we nu - na het overlijden van mijn vader - een goed gevoel over de uitvaart en alles er om heen. Dank voor uw goede zorgen.
 • Avalon, wij willen je nogmaals bedanken voor de goede begeleiding, de samenspraak en de hele organisatie van de uitvaart van mijn moeder.
  Wij als familie zijn je heel erg dankbaar dat je deze dag en de aanloop ernaar veel dragelijker hebt gemaakt voor ons. Wat een mooie foto's en wat ontzettend lief dat je ook nog hebt gefotografeerd voor ons. Veel dank en heel veel liefs namens de hele familie.
 • Marlice is een zeer begripvolle uitvaartleidster. Een dikke 10!
 • De uitvaart van mijn man was via een Contura-polis verzekerd. De dienstverlening was geweldig. Alles werd perfect geregeld. Er was voor ons niets meer te wensen. Onze dank gaat speciaal uit naar onze uitvaartleider Hendrik Jan van Mazijk voor zijn betrokkenheid.
 • Langs deze weg willen wij Gert Jan nogmaals bedanken voor zijn inzet en persoonlijke betrokkenheid bij de uitvaart van onze moeder. Het gaat vaak om de details, bijvoorbeeld het mooie kleine boeketje dat ik van hem kreeg na de uitvaart. Ik zag direct dat het een paar bloemen waren uit ons rouwstuk; dat raakte mij. We kijken terug op een mooie uitvaart, helemaal volgens de wens van mijn moeder.
 • Mijn oom was verzekerd via Agterberg en na het regelen van de uitvaart van zijn vrouw wilde ik graag zijn uitvaart ook door Marlice laten regelen. Ik ben daar wederom zeer tevreden over. Alles mag, kan en er wordt met expertise en persoonlijke aandacht gekeken naar de behoefte en wensen van de nabestaanden.
 • Onze vader had jaren geleden al zelf de keuze voor Agterberg gemaakt. Het was fijn voor ons dat jullie al zeer goed geïnformeerd waren. Wij hebben het contact, de verzorging en begeleiding als zeer prettig ervaren. Het ontbrak ons aan niets. Er was aandacht voor alles en er was genoeg rust. Ga vooral zo door, jullie zijn fantastisch!
 • Op uitdrukkelijke wens van mijn ouders heb ik na het overlijden van mijn moeder Agterberg ingeschakeld voor de verzorging van de uitvaart. Tevens was de aanwezigheid van Klaas de Bie voor ons vertrouwd. Chapeau voor onze uitvaartleidster, Avalon Wilhelmus, zó betrokken, een veilig gevoel. Haar expertise omtrent de muzikale omlijsting was ook zeer welkom. Dank Avalon!
 • Marlice heeft voor ons alles perfect geregeld; het gaf ons veel rust.
 • We zijn zeer tevreden, er was werkelijk niets op aan te merken. De service van Agterberg is persoonlijk, duidelijk en correct.
 • Onze overleden zuster had zelf voor Agterberg gekozen. De medewerkers en vooral Avalon denken en leven met de nabestaanden mee. Als raad willen wij u meegeven: houdt uw dienstverlening vast op dit niveau!
 • Mijn vrouw had een verzekering bij Ardanta. Zij hebben voor mij Agterberg ingeschakeld. Ik kende Agterberg niet, maar het was prima! Ik heb veel contact gehad met Marlice van Dijk. Zij was een luisterend oor en had veel rust. Ze nam voor alles de tijd. Alle mensen waren zeer onder de indruk van de uitvaart. Ga zo door!
 • Ik koos voor Agterberg vanwege de goede ervaringen in het verleden, een vertrouwd gevoel. Het was fijn dat wij in deze droevige dagen konden vertrouwen op Hendrik-Jan van Mazijk. Hij heeft het voor ons draaglijk gemaakt. Hij gaf goede adviezen die geholpen hebben de juiste keuzes te maken.
 • Avalon bedankt! Goed verzorgd, met aandacht, goed overlegd en uitgelegd. Zeer flexibel óók!
 • Alles was vreemd voor mij, maar nu alles voorbij is wil ik zeggen dat het prima was geregeld. Alles is nagekomen wat afgesproken was, mijn complimenten. Ik kan iedereen Agterberg aanbevelen! Hartelijk bedankt voor de fijne samenwerking, daar kunnen wij met een goed op terugkijken.
 • Marlice was voor ons de perfecte begeleider. We hadden het niet beter kunnen treffen. Wat een bijzonder mens! Reuze dank voor de prachtige uitvaart. We zijn nog diep onder de indruk van het geheel.
 • Arnaud, het contact en de begeleiding waren uitstekend!
 • In de verdrietige periode van het afscheid nemen van onze man en vader, waren de mensen van Uitvaartverzorging Agterberg onze rots in de branding. Zij hielpen ons met alle beslissingen die wij in korte tijd moesten nemen. En toen wij terugkwamen op ons besluit om geen condoleance te houden, was het voor Agterberg geen enkel probleem. Wat ons verder vooral bijblijft is de persoonlijke benadering. Gert Jan en Ruud voelden feilloos aan dat in onze familie een lach op een moeilijk moment nodig is, zij hielden oog voor alle afzonderlijke naaste familieleden – inclusief hond Bobo – en wisten de uitvaartplechtigheid op een bijna vanzelfsprekende wijze te laten verlopen. Dit ondanks de culturele mix van Chinese en Nederlandse gewoonten. Inmiddels hebben veel mensen ons laten weten dat zij het afscheid zo persoonlijk en mooi vonden. Dit was ons zonder de expertise en begeleiding van Gert Jan niet zo gelukt. Dank jullie wel, Gert Jan en Ruud, voor het regelen van een waardig, warm en bijzonder afscheid.
 • Aan de ene kant hadden we heel veel vrijheid om onze wensen kenbaar te maken; aan de andere kant kregen we ook veel ideeën van Avalon aangereikt, en zo is het voor ons een mooie memorabele middag geworden. Het had niet beter gekund, we zijn erg tevreden. Complimenten overigens aan het hele team van Agterberg!
 • Avalon, we waren zeer tevreden over jouw begeleiding. Het was erg attent dat je rozen uit het bloemstuk haalde voor de kleinkinderen, het was mooi dat de kinderen voor de rouwauto konden lopen. Daarnaast willen wij je danken voor al je meedenken en je goede bereikbaarheid in de dagen rondom het overlijden van onze moeder en oma.
 • Onze uitvaartleidster, Marlice van Dijk, heeft ons van het begin tot het eind heel goed bijgestaan en alles in goede banen geleid. Onze complimenten!
 • Vanaf het begin tot het eind was alles prachtig verzorgd. Bedankt allen! Bij deze wil nogmaals Avalon bedanken voor de liefde en warmte die ik van haar mocht ontvangen na het overlijden van mijn echtgenoot, want dit hebben mensen die achterblijven nodig!
 • Volledig ontzorgt. Meegedacht. Als zeer prettig ervaren.
 • Ik heb echt op een goede manier afscheid kunnen nemen van mijn moeder.
  Ik heb vanaf dag 1 een heel goed en warm gevoel aan het team van Agterberg overgehouden. Jullie zijn uiterst professioneel en vakbekwaam en niet onbelangrijk: hele warme mensen; het spreekwoordelijke warme bad waarin je terecht komt. Ik voelde me uiterst op mijn gemak bij jullie en vertrouwde jullie mijn moeder helemaal toe. Ze lag ook heel mooi opgebaard, kan niet anders zeggen. De plechtigheid was heel mooi op Noordenveld, ja heel bijzonder. Ze had geen mooier afscheid kunnen krijgen.
  Jij ook bedankt, Marlice, voor het goed en strak leiden en organiseren van alles. Niks ging jou voorbij, het ging allemaal heel mooi. Dit mooie afscheid draagt het zeker bij aan het rouwproces in het verdere verloop van mijn leven. Dit mooie afscheid blijft voor altijd in mijn geheugen gegrift.
 • De betrokkenheid en uitvoering van de begrafenis van onze lieve dochter Stella waren meer dan uitmuntend. Chapeau!
 • Wij hebben de begeleiding van Hendrik Jan van Mazijk als bijzonder plezierig ervaren.
 • Arnaud van Ek heeft de begeleiding gedaan van de uitvaart van onze broer. We kenden hem van een eerdere begrafenis. Die begeleiding was zeer goed en ondanks alles ontspannen! We hebben geen enkele negatieve kanttekening.
 • Avalon, ik wil je bedanken voor de prachtige uitvaart. Je hebt ons erg veel werk uit handen genomen en handig gelaveerd tijdens onze, soms geëmotioneerde vergadersessies. Enorm bedankt daarvoor. Jouw vanzelfsprekende aanwezigheid, maar ook de sfeer van jullie kleine bedrijf gaf ons een gevoel van grote betrokkenheid. Ook Klaas heeft een bijzondere rol gespeeld, met name voor mijn zus. En ongetwijfeld is er ook een heel team op de achtergrond die wij niet of nauwelijks hebben gezien. Dank daarvoor.
 • We kijken met een goed gevoel terug op de begrafenis en de afsluiting daarvan. We vonden de aanwezigheid van alle mensen echt hartverwarmend. En mooie bijkomstigheid was de zon, die pas stopte met schijnen toen we naar huis reden. Wat ons ook steun gaf was de manier waarop Avalon alles heeft geregeld en de toespraken uitvoerde. Wij zijn haar daar echt dankbaar voor!! Ook de aanwezigen is dit opgevallen, echt meerderen gaven aan dat zij het zo enorm goed deed.
 • Bij deze wil ik alle medewerkers van Agterberg heel hartelijk bedanken voor de goede verzorging van de uitvaart van mijn man. In het bijzonder wil ik Avalon danken voor de lieve en warme manier hoe ze voor mij was als ze thuis kwam. Dat is een hele steun voor mensen in een zo moeilijke tijd. Nogmaals hartelijk dank daarvoor!
 • Ik bedank hierbij Arnaud van Ek, voor zijn steun en het goede gesprek!
 • Graag wilde ik zeggen dat ik heel dankbaar ben voor de mooie begrafenis! Ondanks, of misschien dankzij de chaos was het heel indrukwekkend en werden er in de geest van de overledene veel grapjes gemaakt en anecdotes verteld. Ook vond ik het heel fijn dat onze uitvaartleider, Hendrik Jan van Mazijk, hier zo goed op reageerde en mooie woorden heeft gezegd! Ook hebben veel mensen aangegeven dat het een hele bijzondere begrafenis is geweest; er hing een hele speciale stemming.
 • Wij zijn zeer tevreden! Corrie was weliswaar niet opgebaard, maar we hebben wel gebruik gemaakt van de rouwkamer om met elkaar haar kist te betekenen. Dit hebben wij als zeer positief ervaren!
 • Fijne gesprekken, duidelijk ruimte voor onze eigen wensen. Goede, snelle service (rouwkaarten) en er werd goed meegedacht. We wilden veel zelf doen en dat is gelukt! Met dank aan Marlice en Ruud (het afleggen ging goed in ons bijzijn!).
 • Wat ik wil zeggen is dat ik vind dat Avalon het uitstekend heeft gedaan. Betrokken maar ook niet teveel, ze geeft ruimte voor rare opmerkingen over een rare man en het geheel (kapel, dienst, hapjes, etc.) vond ik helemaal goed. Jullie hebben nog één klein verbeter punt en dat is dat je naast een iMac ook een laptop met Microsoft moet aanschaffen om eventuele Microsoft producten op een schijf te branden. Geen grote investering en het is waar 70 % van de wereld mee werkt. Verder zou ik helemaal niets veranderen want dat is allemaal goed. Ook de dame van Beauforthuis in Austerlitz vond ik bijzonder prettig en professioneel. Het beaufortje en hun bier is erg lekker.
 • Marlice van Dijk heeft de begeleiding gedaan bij de uitvaart van mijn vrouw en dat was in één woord FANTASTISCH! Ze heeft er samen met ons mooie dagen van gemaakt, waar wij met een bijzonder gevoel op terug kunnen kijken. Onze hartelijke dank hiervoor. De uitvaart was mooi en respectvol en de begeleiding zeer professioneel.
 • Wij danken Avalon voor haar bijzonder warme en persoonlijke begeleiding. Een compliment aan haar adres! De overige mensen van Agterberg bedanken wij ook; specifiek de aflegger.
 • We danken onze uitvaartleider, Gert Jan Daalhuisen, voor zijn grote inzet, geduld en oog voor detail bij de organisatie van de uitvaart van onze 2 kinderen, Frederique en Robert-Jan (slachtoffers van de MH17-ramp). Ook de andere medewerkers van Agterberg zijn schatten!
 • Avalon, ik vind dat je het fantastisch gedaan hebt. Ook zoals je met de kleinkinderen omging; mijn complimenten! Ik heb een erg tevreden gevoel over de uitvaart van mijn vader. We hadden geen betere voorganger dan Esther Nelemans kunnen hebben. Goede tip van jou.
 • Wanneer de uitvaart zo mooi is, kan je goed afscheid nemen.
  Heel erg bedankt wat je voor ons bedankt hebt!
 • Er werd naar ons geluisterd, alles kon in alle rust besproken worden. Wij kregen alle ruimte om het op onze manier te doen. Wij zijn de mensen van Agterberg - en Avalon in het bijzonder - daar dankbaar voor. Wij kunnen op een mooi afscheid terug kijken.
 • Marlice, nogmaals onze hartelijke dank voor alles wat je voor ons hebt gedaan en geregeld. Je hebt bij mij en mijn gezin een bijzondere indruk achtergelaten. Ook dank voor de prachtige rouwadvertentie. Over de manier waarop de foto is verwerkt in het geheel zijn wij zeer tevreden.
 • Wij zijn zeer tevreden over de verzorging van de uitvaart van onze moeder. De locatie aan de Wolter Heukelslaan vonden wij een warme, open en prettige ruimte om afscheid te nemen.
 • Met volle tevredenheid is de uitvaart door uw bedrijf geregeld. Alle complimenten voor Marlice en haar assistenten. Het was voor ons als nabestaanden een warme deken om alles met haar te regelen. 
 • De gehele uitvaart en begeleiding van Marlice van Dijk hebben ons de kracht gegeven om de draad, van het gewone leven, weer op te pakken.
 • Hartelijk dank Marlice! Het afscheid van mijn vrouw is mooier geworden dan dat wij zelf voor ogen hadden. De bloemenzee rondom de kist, de opkomst aan mensen die afscheid kwamen nemen met ons, de sfeer die er heerste, dat onze tante de ceremonie helemaal in Canada heeft kunnen volgen, de kracht die onze kinderen uitstraalden ondanks hun verdriet... Het heeft mij, naast andere emoties van het moment, vervuld met trots. De begeleiding van Agterberg hebben wij vanaf de eerste minuut als excellent ervaren!
 • Beste mensen van Agterberg en in het bijzonder Avalon en Gert Jan. Via deze weg wil ik jullie ontzettend bedanken voor alle goede zorgen in de afgelopen tijd. Het is niet te verwoorden hoe dankbaar ik ben voor het onwijs mooie afscheid van mijn allerliefste Oma. Het verlies is onvoorstelbaar groot, maar mede door jullie heeft mijn Oma een mooi en waardig afscheid gekregen. Mijn dank én respect hiervoor is groot!
 • Langs deze weg wil ik Marlice bedanken voor de vriendelijke en persoonlijke begeleiding de afgelopen week. Ook de mooie woorden gisteren aan het eind van de ceremonie waren prima gekozen en in lijn met mijn gedachte: treur niet om wat je verliest, maar koester wat je hebt mogen ontvangen. Hoewel de treurnis op dit moment nog wel de overhand heeft. Maar dat komt vast wel goed …
 • Beste Gert Jan, graag willen wij jou en je team - met name Klaas de Bie en Ruud Sikken - heel hartelijk bedanken voor jullie begeleiding na het overlijden van Jeanne, onze moeder en oma. Wij kijken terug op een bijzondere week met een waardig en liefdevol afscheid in Den en Rust. Aan al onze wensen ten aanzien van haar uitvaartplechtigheid hebben jullie gehoor gegeven. Met name de manier waarop je haar jongste achterkleinkind betrok bij verschillende onderdelen heeft ons ontroerd. Nogmaals heel veel dank, ook namens onze kinderen en kleinkinderen.
 • Ik kan alleen maar zeggen dat het perfect was. De manier waarop mevrouw M. van Dijk de kleinkinderen er bij betrok heeft ons alleemaal ontroerd. Een dikke 10.
 • De familie heeft de persoonlijke aandacht en de begeleiding tijdens het gesprek betreffende de crematie van onze moeder als zeer warm en waardevol ervaren. Niet te vergeten: de telefonische nazorg service. Kortom, alles is door ons zeer gewaardeerd! Max en Gert Jan, bedankt!
 • Wij waren ontzettend tevreden over de uitvaart van mijn vader. Wij hadden ons geen mooier afscheid kunnen wensen! Gert Jan, hartelijk dank namens de hele familie!
 • Mervrouw Avalon Wilhelmus heeft ons uitstekend begeleid. Het was een waardig afscheid. De dienstverlening was top. Dank! De prachtige uitvaart was tot in de puntjes verzorgd door Agterberg, complimenten!
 • Wij zijn begeleid door Marlice van Dijk. Zij heeft ons zeer goed bijgestaan. Altijd even een belletje en zeker een luisterend oor! In een korte tijd voelden we ons met haar vertrouwd. Marlice, een vrouw die haar vak verstaat!
 • Gert Jan, veel dank voor de hartelijke begeleiding en ondersteuning.
 • Wij zijn zeer tevreden over de wijze waarop uw medewerkster Avalon Wilhelmus de crematie heeft begeleid van onze moeder en oma. Wij hebben geen enkele hinder ondervonden van de 'dubbele boeking' bij het crematorium. Avalon had alles opgelost voordat wij er van op de hoogte werden gesteld. Zij voelde de sfeer perfect aan en handelde daar naar!
 • Wij vonden uitvaartleidster Marlice zeer goed, met name de uitleg, de geruststelling en de menselijkheid.
 • Alles perfect geregeld. Alle lof voor Marlice!

 • Wij hebben al meerder keren met Agterberg te maken gehad. Alle keren werd alles keurig verzorgd. Hier kunnen anderen een voorbeeld aan nemen. Met name willen wij Avalon erg bedanken voor de goede begeleiding en haar betrokkenheid bij ons.
 • Ik vond de begeleiding en verzorging van Arnaud zeer persoonlijk en dat heb ik op prijs gesteld.
 • Avalon heeft zeer professioneel en naar volle tevredenheid de uitvaart van onze moeder verzorgd. Ook haar improvisatie viel perfect uit! Heel hartelijk dank daarvoor. Ga vooral zo door.
 • Ik neem een volgende keer indien noodzakelijk zeker weer contact met Agterberg op. Wij zijn zeer tevreden; alles rond de uitvaart is naar wens verlopen.
 • Gert Jan, blijf zo doorgaan! Ik zal ieder jullie aanbevelen. Het ging zo respectvol en waardig. Bedankt ook voor de ontzettend goede speech van je, geweldig.
 • Ik ben zeer tevreden over de wijze waarop de crematie van mijn zoon is begeleid, van het begin tot het eind. Marlice van Dijk heeft ons fantastisch bijgestaan. Ook de nazorg is bijzonder en ik heb dit nog nooit meegemaakt!

 • Langs deze weg willen wij u complimenteren met de wijze waarop de crematie van mijn moeder door dhr. Arnaud van Ek is geregeld. U kunt er trots op zijn zo'n persoon in dienst te hebben. Alles is door hem op zeer correcte en discrete wijze geregeld. Het is niet te hopen maar mocht er ooit een uitvaartonderneming nodig zijn komt uw firma zeker in beeld. Nogmaals onze hartelijke dank
 • Reeël. Geen vals sentiment.
 • Gert Jan Daalhuisen heeft ons zeer goed en correct begeleid in onze keuzes. Na het overlijden van onze vader hadden wij hierover een goed gevoel. Dat hij ons 3 weken later weer bijstond na het overlijden van onze moeder vonden wij heel fijn.
 • Mevrouw Avalon Wilhelmus was voor mij heel vriendelijk en bleek zéér ter zake deskundig. Fijn dat er zulke weldenkende mensen zijn in de belangrijke vak.
 • Ik kreeg veel complimenten over de uitvoering van de uitvaart van mijn echtgenote! Vooral de wandeling naar het kerkhof vond men bijzonder.
 • Wij waren erg te spreken over de complete en persoonlijke begeleiding en verzorging door de mensen van Agterberg en Avalon in het bijzonder. Wij hadden meer verwacht van de broodjes na de crematie, anders was de beoordeling zeker een 10 geweest.
 • Bij deze wil ik jullie, ook namens mijn kinderen, heel hartelijk danken voor de "prettige" samengang en door Avalon aangedragen voorstellen die bij hebben gedragen om de afgelopen dagen voor ons goed af te sluiten. Haar suggesties werden door ons op prijs gesteld!
 • Wij zouden geen aspecten weten voor verbetering. Zoals alles is gegaan was helemaal super, vandaar ook onze welgemeende 10 voor Avalon!
 • U blijft onze "familie" uitvaartverzorger!
 • Wij zijn erg onder de indruk van de professionaliteit en toch persoonlijke begeleiding van Marlice.
 • Arnaud heeft geluisterd en ons goed begeleid in de beslissingen die genomen moesten worden. Ook heeft hij ons op de nazorg gewezen die Agterberg te bieden heeft, vrijblijvend vanwege het overlijden van onze zoon 3 jaar geleden. Het contact met de nazorgconsulente was fijn!
 • Marlice, je gaf prima uitleg en een fijne begeleiding. Ook het contact 's avonds en het snel kunnen schakelen was prettig! Ik zie niet direct verbeterpunten aan gezien het bij ons allemaal goed verlopen is.
 • Avalon had veel toewijding naar de nabestaanden, ze gaf geduldig uitleg. De verzorging van onze vader was goed. Wij hebben jullie zorg als zeer fijn ervaren.
 • Wij hebben veel waardering voor de manier waarop Gert Jan alles regelde en de begrafenis begeleidde. Hij doet dat op een hele bijzondere manier en dat hebben verschillende mensen die bij de begrafenis aanwezig waren ook opgemerkt en ons naderhand gezegd: op grote afstand maar heel betrokken bij wat ons overkwam, stijlvol, vriendelijk en altijd correct. Ik moet zeggen dat dat op mij heel weldadig overkwam.
  Je wilt niets liever dan een fijne herinnering overhouden rond het overlijden van een mens die je zo dierbaar is, hoe verdrietig het ook allemaal is. Dat is dankzij hem goed gelukt.
 • Bij deze willen wij nogmaals onze dank overbrengen aan Arnaud voor het verzorgen van de uitvaart van onze vader. Hij heeft ons fantastisch begeleid!
 • Wij kozen voor Agterberg omdat het een oud Utrechts bedrijf is met een goede reputatie. De heer van Ek is een zeer symphatiek persoon, behulpzaam en prettig in de omgang.
 • Avalon, wij willen jou bedanken voor je hulp na het overlijden van mijn man, onze vader en opa. Je hebt zo'n positieve instelling en benadert de zaken rond het afscheid heel natuurlijk en niet zo zwaar op de hand. Voor ons was het heel fijn dat mijn man thuis kon blijven; dat jullie de kist op tijd brachten zodat we hem konden schilderen. Je hebt de kleinkinderen op een mooie manier betrokken bij het afscheid nemen. We hebben een heel fijn gevoel overgehouden aan de afscheidsdienst in het crematorium. Veel mensen waren erg onder de indruk. Daar kunnen we op een mooie manier op terugkijken. Super bedankt voor alles!
 • Wij zijn bijzonder tevreden; de gehele begeleiding was "hartverwarmend"! In het bijzonder onze dank voor Avalon. Haar betrokkenheid was bijzonder te noemen.
 • Omdat onze de uitvaart van onze moeder ook door Agterberg werd verzorgd in het verleden kozen wij nu weer voor Agterberg na het overlijden van onze vader. Wij zijn zeer tevreden, hiervoor onze hartelijke dank.
 • In één woord: Grandioos! Als ik de geest geef mag U weer komen.
 • Hierbij wil ik nogmaals Avalon bedanken voor de perfecte begeleiding na het overlijden en bij de begrafenis van onze moeder en schoonmoeder.
 • Ik wist wel dat jullie goed moesten zijn. De begeleiding van Marlice van Dijk was perfect!!! Ook Ruud deed het goed. De chauffeur in de volgauto kletste iets te veel, weliswaar een beetje uitgelokt door een vriend van ons die naast hem zat. De fotoreportage was tot en met het hoesje van de DVD perfect verzorgd. Marlice was zeer professioneel, maar toonde zich ook erg betrokken. Het was ook fijn dat we haar konden mailen, want dan hoefde je niet alle ideeën etc. op te sparen tot ze kwam. Zeer handig.
 • Er waren geen punten ter verbetering. Alles was netjes en goed geregeld, we zijn perfect geholpen. Alle medewerkers toonden veel begrip.
 • Wij hebben niets anders dan lof over Agterberg en zullen uw bedrijf dan ook bij iedereen aanbevelen als er zich een overlijden voordoet.
 • Ik vind dat alles perfect geregeld is. Namens de zonen, schoondochters en kleinkinderen en hun partners willen wij vooral Avalon bedanken voor de goede verzoging van de crematie.
 • Hoe verdrietig en moeilijk het ook is, zo mooi is het afscheid geweest. Met een lach en een traan hebben wij samen met behulp van Arnaud de cirkel weer rond gemaakt. Alles klopte op die dag! Bedankt daarvoor!
 • Ik ben zeer tevreden over de dienstverlening van Agterberg. Ik heb heel veel steun ondervonden van Marlice van Dijk. Zij verdient een dikke 10 plus.
 • Mede dankzij de zeer goede en attente zorg van Marlice hebben wij de uitvaart van onze moeder en oma van 90 jaar als mooi en goed ervaren, waarvoor onze hartelijke dank. (J.M. Eggink, Doorwerth)
 • Kan alleen zeggen: Avalon, bedankt voor alles!
 • Eigenlijk verdienen jullie een 11+! Vanaf het eerste contact tot op heden ervaar ik dit contact als professioneel maar ook heel betrokken en persoonlijk. Ook zijn jullie heel flexibel. Blijf het doen zoals jullie het nu doen. Het kon in mijn ogen niet beter.
 • Hartelijk dank, Avalon, voor het regelen en  begeleiden van de uitvaart van mijn moeder. De plechtigheid is door ons, de familie, vrienden en bekenden als hartverwarmend en respectvol ervaren. Jij hebt ons in de dagen vooraf met ingetogen medeleven en door mee te denken met onze wensen, de ruimte gegeven om het afscheid op onze wijze in te vullen. We hebben jouw betrokkenheid als heel prettig en oprecht ervaren. Onze dank hiervoor namens de familie, Inge Tersteeg-Wittebrood
 • De verzorging van de uitvaart van onze moeder en oma was adequaat, vriendelijk en stijlvol.
 • We zijn heel erg tevreden! Zelfs na de uitvaart vertelden mensen ons dat het allemaal zo goed geregeld was en gaven mevrouw Wilhelmus complimenten.
 • Beste Arnaud en Ruud. Het verdriet blijft groot en het gemis ook. Namens mijn familie wil ik jullie ontzettend bedanken voor de fantastische begeleiding, ondersteuning, troost en hulp. Ook voor jullie engelengeduld dat zo af en toe even nodig was. De verzorging van onze vader is door jullie met veel respect en liefde uitgevoerd. Onze complimenten en we zullen jullie ten zeerste aanraden. Ook de indeling en de sfeer in de kleine aula van Daelwijck heeft op ons een fijne en rustige indruk gegeven. Echt zo fijn, 'de cirkel des levens' noemde ik het; de overledene staat zo mooi centraal in het midden tussen de dierbaren. De kleur van de stof op de bankjes, warm, neutraal en gaf een huiselijke sfeer; het mooie gordijn die als een lichtpoort de ziel opneemt naar het Paradijs. Ook daar onze complimenten voor. Wij kunnen terugkijken op een fijn en mooi afscheid van onze lieve man, vader, opa en schoonvader. Dank jullie wel voor alles!
 • Mijn moeder had jaren geleden al gekozen voor een UZET verzekering bij Agterberg.
  Ik heb er geen opmerkingen over. Naar ons gevoel is haar uitvaart uitstekend verzorgd; met name door de begeleiding van Avalon. Zij was een echte steun!
 • Wij zijn zeer tevreden! Wij hebben als familie veel steun ontvangen van de heer Daalhuisen, waarvoor nogmaals onze dank.
 • Dank Arnaud voor de zeer persoonlijke begeleiding. Op elk moment was het mogelijk via telefonisch contact om zaken te regelen of te veranderen. Ook na de uitvaart bleef het contact persoonlijk en kon er nog beroep op jullie worden gedaan bij vragen die er waren.
 • Marlice staat altijd klaar, ze neemt alle tijd en geeft je het gevoel geen nummer te zijn. Zij heeft mijn schoonzus (met een zware verstandelijke beperking) overal bij betrokken; geweldig! Voor haar alleen maar lovende woorden van onze familie en vrienden.
 • Zeer prettige en persoonlijke dienstverlening. Complete ontzorging! Erg leuk de betrokkenheid bij het invullen van het programma en de techniek (audio/video/live muziek).
 • Marlice en haar collega's waren zeer integer en hebben ons goed bijgestaan.
 • Bij deze wil ik mede namens mijn broer en zussen Gert Jan nog bedanken voor het fijne contact dat we met hem hadden bij de verzorging van de crematie van onze moeder. Alles is helemaal naar wens verlopen. Wij waren geroerd door het openingspraatje bij de ceremonie, waaruit bleek dat hij met de weinige info die hij van ons had gekregen toch een heel persoonlijke opening kon verrichten. Nogmaals bedankt voor de fijne wijze waarop we van onze moeder afscheid hebben kunnen nemen.
 • Avalon is heel spontaan, komt zeer goed over, ze staat voor haar werk. Wij zijn zeer tevreden. Ze kon alles ook heel goed overbrengen op de kleinkinderen, dat was voor ons zeer belangrijk!
 • Wij willen Gert Jan nogmaals bedanken voor de betrokkenheid bij en begeleiding van de uitvaart van onze vader. Wij hadden het gevoel dat hij 24/7 voor ons klaarstond en goed aanvoelde hoe wij deze emotionele en bijzondere tijd wilden invullen. Hierdoor is alles goed en simpel verlopen en dat waarderen wij zeer.
 • Wij vonden het prettig dat ik als echtgenoot mee kon rijden in de rouwauto. Zo kon ik mijn vrouw nog begeleiden naar haar laatste rustplaats, waarvoor ook namens de familie: hartelijk dank.
 • Mede door de ervaring slechts 8 maanden geleden eerder met Agterberg, voelden we ons zeer gemakkelijk met jullie uitvaartverzorging.
 • Begin januari 2013 overleed mijn vader. Hij had een UZET-polis afgesloten, maar ook zonder deze polis was het voor mij vanzelfsprekend dat Agterberg de uitvaart zou gaan uitvoeren. Vanwege mijn persoonlijke ervaring met Marlice is op mijn verzoek door haar de uitvaart georganiseerd en uitgevoerd.
  Marlice en het werk van uitvaartleidster is een perfecte combinatie. Het past bij haar om op persoonlijke wijze ‘haar’ families - in dit geval ons - te begeleiden naar de dag van de uitvaart. Natuurlijk dacht ze mee, bood ze inzicht, bracht ze structuur aan in wat er allemaal moest gebeuren en organiseerde ze de uitvaart met alles wat daarbij kwam kijken. Maar Marlice deed meer. Ze nam de tijd voor ons wanneer ze meende dat dit nodig of zinvol was, bijvoorbeeld door een voorbezichtiging op locatie te organiseren. De aandacht die ze voor ons had was groot zonder dat ze haar balans in professionaliteit vs betrokkenheid verloor. Ze communiceerde helder en was goed bereikbaar. Hiermee heeft ze ons optimaal voorbereid op een dag die in alle opzichten prachtig was. Zelfs de dansende wolken rond de zon leek ze te hebben geregeld.
 • Minstens zo belangrijk: mijn complimenten voor de wijze waarop Klaas en Ruud de verzorging van mijn vader op zich namen. Rustig, met groot inlevingsvermogen en vakkundig. En pa bleef pa. Fijn!
 • Arnaud van Ek heeft ons op een voortreffelijke manier begeleid. Het was zeer goed.
 • Lieve Avalon, namens de familie onze hartelijke dank voor je lieve hulp bij de laatste eer en uitvaart van onze moeder.
 • Ik heb troost gevonden door uw benadering na het overlijden van mijn man. Het rustige optreden van Gert Jan was voor mij een weldaad. Uw firma mag gelukkig zijn met zo'n man, die dit in zich heeft. Ook de verdere verzorging was prettig. De ruimte waar mijn was opgebaard doet rustig en goed verzorgd aan. Dit alles geeft een goede herinnering.
 • De hele aanpak beviel mij erg goed. Avalon was professioneel, bescheiden en voelde precies aan wat de bedoeling was. De twee heren die de verzorging hebben gedaan van mijn man deden dat perfect!
 • Voor ons viel er niets te verbeteren, het was prima.
 • Hierbij wil ik u namens mijn familie laten weten hoe zeer wij uw dienstverlening hebben gewaardeerd. Zowel de uitvaartdienst als de crematie verliepen perfect. Wat ik bewonder in hoe u dat deed was dat u er was als het nodig was en als we genoeg hadden aan elkaar liet u het gaan. Een mooie balans!
 • De hele uitvaart kon niet beter worden gedaan. Wij kijken terug op een mooie plechtigheid. Avalon, bedankt!
 • Het besef dat oma er niet meer is wordt steeds groter. Wij kunnen terugkijken op een hele mooie kerkdienst en crematieplechtigheid. Ik weet zeker dat deze dag precies zo is verlopen zoals zij dat graag gewild zou hebben. Naar ons idee heeft zij gedurende deze dag haar goedkeuring laten blijken door de zon te laten schijnen tijdens het lievelingslied van onze opa in het crematorium. Deze dag - en voorafgaande dagen - hadden niet zo goed voor ons verlopen zonder al jullie hulp, begrip en medeleven.
 • Wij waren bijzonder tevreden over de hele afwikkeling van de crematie van mijn man door Marlice van Dijk.
 • Lieve mensen van Agterberg, ik wil u allemaal heel hartelijk danken voor de zo liefdevolle verzorging en steun die u ons heeft gegeven na het overlijden van mijn vader. Het verlies is nog steeds groot maar het troost me als ik denk aan hoe liefevol zijn uitvaart is geweest en hoe u hieraan bijdroeg.
 • Arnaud was zeer ondersteunend, professioneel en toch betrokken!
 • Ik heb geen verbeterpunten gezien. Wij waren erg tevreden over de service en begeleiding van Arnaud.
 • Bij deze willen wij Gert Jan bedanken voor zijn fantastische begeleiding en ondersteuning na het overlijden van onze moeder. Dankzij zijn toewijding en goede zorg zijn het afscheid nemen en de crematieplechtigheid heel erg mooi geworden. Wij kunnen hier met een goed gevoel op terugkijken. Bedankt!
 • Wij hadden voor Agterberg gekozen vanwege de eerdere ervaring met Agterberg na het overlijden van onze vader. De uitvaart van onze moeder was wederom prima geregeld.
 • Het was de uitdrukkelijke wens van mijn vrouw dat Agterberg de uitvaart zou verzorgen. Zij kende de mensen van Agterberg immers persoonlijk.
  Wij vonden het een prachtig en waardig afscheid. Het was ook zeer persoonlijk.
 • Vooral waren we dankbaar gestemd over de goede verzorging van onze opa, zodat wij hem op de avond in het uitvaartcentrum konden zien zoals hij voor zijn overlijden was: rustig en ons vertouwd. We hebben ook ervaren dat jullie je inleefden in onze voorkeuren en wensen en alleen die adviezen gaven waarin we behulpzaam meedenken herkenden. Veel waardering ook voor jullie zorgvuldigheid op die laatste dag op Den en Rust.
  Wij begrijpen dat bij jullie werk vakmanschap een belangrijke basis levert om zulke gevoelige diensten te verlenen maar als je, zoals wij deden, daarin persoonlijk medeleven ervaart, biedt dat welkome steun. Daavoor onze welgemeende dank.
 • Wij hadden een voortreffelijke begeleiding van Marlice van Dijk; waardig en waardevol. Wij hebben een hele goede herinnering aan de uitvaart.
 • Gert Jan heeft ons geweldig bijgestaan. De rust die van hem uitging was voor ons heel belangrijk. Ook de andere medewerkers wil ik heel hartelijk danken voor de verzorging van mijn man.
 • Als ik uitmuntend had kunnen aankruisen had ik dat zeker gedaan. Alle hulde aan Arnaud, wat een fijne man is dat. Van het begin tot het einde heeft hij alles goed begeleid. Hulde aan hem!
 • Wij hebben uw dienstverlening en die van Flora in het bijzonder als zeer prettig ervaren. Veel betrokkenheid en persoonlijke aandacht. Echt heel erg fijn! Het was goed zoals het was.
 • Dank voor de zorg die uw verzorgers aan mijn moeder hebben besteed: haar haar, haar handen, haar gezicht en misschien nog wel meer dingen die ik niet gezien heb. Dank ook aan Gert Jan voor zijn luisterend oor, zijn hand die er net op het goede moment was, de waardige respectvolle en rustige wijze waarop hij de hele begrafenis georganiseerd en geleid heeft. "Waar goedheid en liefde zijn, daar is God", heeft het in de gedachtenisdienst geklonken. Dat hebben we ervaren aan onze vrienden in de kerk; dat hebben wij ook ervaren aan de mensen van Agterberg!
 • Wij willen het hele team bedanken voor de goede zorg en alle extra's die voor ons zijn mogelijk gemaakt. In onze ogen was alles goed en lief door Avalon geregeld.
 • Mevrouw van Dijk heeft ons geweldig met alles geholpen en bijgestaan. Nogmaals dank.
 • Ik geef een 10. Kon niet beter, volmaakt. Bedankt.
 • Namens mijn moeder, mijzelf en de overige familieleden kan ik u mededelen dat de wijze waarop u de uitvaart van mijn vader heeft verzorgd op ons allen zeer veel indruk heeft gemaakt en absoluur een dankbare ondersteuning is geweest in de moeilijke dagen na het overlijden van vader.
 • Deze hoge waardering is tot stand gekomen door de zeer goede begeleiding van de heer, Arnaud van Ek!
 • Vooral de wijze waarop Avalon Wilhelmus ons heeft begeleid, vooral mijn kleinkinderen, heeft ons zeer goed gedaan en het geheel draaglijker gemaakt.
 • Goede mix van empathie en zakelijkheid, sympathiek, waardering voor de aanpak en begeleiding door Flora den Oudsten.
 • Ik ben blij dat Gert Jan mij heeft gestimuleerd om zelf de toespraak te houden waar ik zo tegenop zag. Ik ben achteraf blij dat ik het zelf heb gedaan. Dat heb ik tenminste nog voor mijn vader kunnen doen!
 • De in alle opzichten professionele wijze waarop de heer Daalhuisen en zijn medewerkers mijn vader naar de eerste stappen van zijn nieuwe bestemming hebben begeleid, verdient alle lof. Daar kunnen mijn zusters en ik hen niet erkentelijk genoeg voor zijn. Alle zorgen die iedereen bij een gebeurtenis als deze overvallen, hebben zij op een zorgvuldige en respectvolle manier van ons overgenomen. Zodoende konden wij ons geheel overgeven aan het afscheid.
 • Prima begeleiding én samenwerking met Kitty van Puur Uitvaartverzorging uit Harderwijk!
 • Via de uitvaartverzekering van mijn vader, Ardanta, kwamen wij bij Agterberg. Wij willen jullie bedanken voor alles!
 • De begeleiding was erg goed, zowel nu als 5 jaar geleden bij de crematie van mijn vader.
 • Ik vond alles prima gaan en was erg blij met het contact dat er was met Gert Jan.
 • Het is alweer een paar dagen geleden dat ik de zware gang naar het crematorium heb moeten maken. Ik zei tegen Gert Jan: "Wat is dit een naar beroep..." waarop hij als antwoord gaf: "...maar heel dankbaar". Nu weet ik wat dat betekent.
  De steun van uw handen, de woorden daarbij gesproken en vooral het voorgaan van de rouwauto in onze straat en bij het crematorium hebben mij en mijn kinderen diep ontroerd. Het is een beeld dat voor altijd op mijn netvlies zal blijven bestaan.
 • Ik geef als cijfer een 8, een heel goed cijfer. Ik hoop dat u dit niveau behoudt.
 • Wij hebben de begeleiding van Avalon als zeer persoonlijk ervaren.
 • Het was zeer goed verzorgd. Het liep perfect. Uitvaartleider Avalon Wilhelmus was in één woord voorbeeldig. Een 10!
 • Wij zijn zeer tevreden over de wijze waarop de uitvaart van onze moeder door Gert Jan en Marlice is geregeld. De tactvolle manier van aanpak, zowel hier thuis in Utrecht als tijdens de crematie in haar geboorteplaats Den Haag, is zeer goed uitgevoerd en heeft ons daarom geholpen het verlies van onze dierbare te verwerken.
 • Keurig en gepast!
 • Geheel volgens onze verwachtingen uitgevoerd.
 • Avalon heeft ons zeer goed begeleid met begrip voor onze persoonlijke situatie, ons gebrek aan ervaring in een dergelijke situatie en emotie. Zeer voortvarend en professioneel. Tegelijk ook menselijk.
 • Zo door blijven gaan!
 • Namens familie, vrienden en de Ghanese gemeenschap uit Utrecht willen wij Agterberg danken voor de verzorging van de begrafenis van mijn moeder. Aan de hand van het initiatief om de uitvaart uit te stellen hebben wij de mogelijkheid gekregen om genoeg familie en vrienden bijeen te brengen om op een waardige manier afscheid van haar te nemen. Ook al was de lokale overheid uw opdrachtgever, wij zijn niet vergeten dat u ons toch, binnen uw mogelijkheden, tegemoet bent gekomen. Met uw hulp hebben wij ons doel bereikt.
 • Avalon heeft ons heel goed geholpen en we kregen goed de tijd om ergens over na te denken. Er werd ook goed meegedacht. We kregen op alle vlakken de tijd, ook tijdens de rouwbezoeken. Wij kozen wéér voor Agterberg omdat jullie in het verleden van onze andere familieleden ook de uitvaart hebben verzorgd. Dit gaf ons een goed gevoel!
 • Het vooraf wachten in het kerkportaal kwam bij ons niet prettig over. Verder alle complimenten voor de heer De Bie.
 • Niet alleen wij, maar ook onze familie en vrienden, hebben het een mooie uitvaart gevonden. Alles was goed verzorgd en werd goed begeleid.
 • Wij waren heel blij met Avalon Wilhelmus.
 • Ik vond dat de bespreking, de opbaring en de uitvoering van de uitvaart van mijn man onder leiding van Klaas de Bie heel pleziering zijn verlopen.
 • De uitvaartleider heeft alles in keurige banen begeleid. Complimenten hoe ook de kleinkinderen er bij werden betrokken.