Navigeer naar
Actualiteiten Agterberg

Nieuws

2017-02-13
Agterberg In Memoriam 2016 werd zeer gewaardeerd!
Wij organiseerden deze herinneringsdag dit jaar voor de eerste keer. De locatie waar het plaatsvond was Boerderij Mereveld in Utrecht. 
Tijdens deze middag werden de namen van de overledenen getoond en genoemd om hen niet te vergeten. Anne van Egmond heeft met haar onmiskenbare en prachtige stem één voor één alle namen genoemd. Alle nabestaanden mochten een foto van de overledene mailen en deze zijn op een scherm vertoond. Dit was heel indrukwekkend, gezien de vele namen die voorbij kwamen; zowel voor de nabestaanden, als voor de mensen van Agterberg.
In de dagen rondom de uitvaart bouwen wij veelal een sterkte band op met nabestaanden. Het was voor ons dan ook heel fijn om als uitvaartleider 'onze' familes nog eens terug te zien en om na te kunnen praten. 
Er was een welkomstwoord van onze directeur Gert Jan Daalhuisen Roetman en er was een korte bijdrage van onze nazorgconsulente, Daniêll van den Broek, die alle nabestaanden heeft gesproken in de periode na de uitvaart. Een van onze uitvaarleiders, Avalon Wilhelmus, sloot de ceremonie af met een prachtige tekst over de symboliek van het hart; het symbool van Agterberg In Memoriam

Wij danken alle nabestaanden voor hun warme en liefdevolle reacties die zij ons op die dag, maar ook de dagen er na, hebben gegeven op dit initiatief. Het geeft ons die extra energie en inspiratie die wij goed kunnen gebruiken bij de komende uitvaarten die wij mogen verzorgen.

Dag en nacht zijn wij er voor u!
Bel ons voor directe hulp na overlijden
030 251 09 82
Agterberg