Menu Sluiten

Integer en met respect gaan wij met uw wensen om

Kosten crematie

Iedere uitvaart krijgt van ons de grootst mogelijke persoonlijke zorg. Of u nu kiest voor een eenvoudige, uitgebreide of luxe uitvaart. Integer en met respect gaan wij met uw wensen om. Wij houden ook rekening met uw budget. Om u een idee te geven van wat een begrafenis of crematie kost, geven wij een overzicht van wat mogelijk is. Het zijn voorbeelden. 

Pas na overleg met u kunnen wij definitief aangeven wat de kosten van de uitvaart zijn.

Crematie Basis

€ 4.950,-

Een Crematie Basis is respectvol en betaalbaar. De uitvaart is persoonlijk, betrokken en goed geregeld.

Crematie Plus

€ 6.995,-

Als u op meer familie en vrienden rekent, kunt u kiezen voor een Crematie Plus. Respectvol en persoonlijk betrokken gaan wij om met de overledene en nabestaanden. De uitvaartkist is van massief hout en het bloemstuk is fraai ontworpen.

Crematie Extra

€ 8.750,-

Zijn veel familie, vrienden en belangstellenden welkom op de uitvaart? Dan kunt u kiezen voor een Crematie Extra. U heeft de keus om uw dierbare thuis of in het UZN uitvaartzorgcentrum te laten opbaren. Een massief eiken uitvaartkist en exclusief samengestelde bloemstukken horen bij deze uitvaart.

Uw uitvaartkosten berekenen

Iedere uitvaart is heel persoonlijk. Want iedereen is uniek. Met een eigen persoonlijkheid en levensstijl, daardoor kunnen de kosten voor een uitvaart verschillen. Wilt u alvast een globaal idee van wat een uitvaart die u wenst kost? Beantwoord de 14 vragen en u krijgt direct een indicatie van de kosten.

Wij houden graag rekening met uw wensen. Wij kunnen samen met u een offerte op maat samenstellen. Eén die past bij de overledene, de nabestaanden en uw budget. Alles is bespreekbaar.

naar boven