Menu Sluiten

Handige downloads

Teksten en gedichten

Met een rouwkaart brengt u familie, vrienden en (zakelijke) relaties op de hoogte van een overlijden. Uitvaartverzorging Agterberg beschikt over uitgebreide voorbeeldboeken waaruit u een passende rouwkaart kunt kiezen. Als u hulp nodig heeft bij het samenstellen van de tekst van de rouwkaart, adviseren wij u graag. Maar u kunt ook kijken bij de downloadlink hieronder voor gedichten, versregels en teksten voor de rouwkaart.

Adressenlijst samenstellen

Hieronder kunt u onze voorbeeld adressenlijst downloaden als een Excel-bestand. U kunt dit bestand opslaan op uw computer en zo een persoonlijke adreslijst opbouwen. Te zijner tijd kunt u dit bestand aan ons mailen. Het bestand is overigens ook te openen in Numbers (Apple) en Open Office (Google).

Uitvaartwensen

Na een overlijden voelen nabestaanden zich gesteund als zij weten hoe de overledene dacht over zijn of haar afscheid en uitvaart. Om uw nabestaanden niet in onwetendheid achter te laten, is het goed om tijdig alles over uw uitvaart, financiën en uitvaartverzekeringen op papier te zetten. Laat uw speciale wensen daarom vastleggen in dit “Uitvaartwensen” boekje. 

Wij sturen u graag het boekje “Uitvaartwensen” toe, maar u kunt deze ook downloaden via de knop hieronder.

Powerpoint

Op veel locaties is het tegenwoordig mogelijk om op schermen een presentatie met een enkele of meerdere foto’s te laten zien tijdens de afscheidsdienst. Deze Powerpoint presentatie moet meestal worden aangeleverd in het beeldformaat 16:9 (dus niet 4:3). Download hier het basisdocument.

naar boven