Menu Sluiten

Crematie Extra

vanaf € 8.750,-

Zijn veel familie, vrienden en belangstellenden welkom op de uitvaart? Dan kunt u kiezen voor een Crematie Extra. U heeft de keus om uw dierbare thuis of in het UZN uitvaartzorgcentrum te laten opbaren. Een massief eiken uitvaartkist en exclusief samengestelde bloemstukken horen bij deze uitvaart.

Inbegrepen:

U krijgt direct ondersteuning na het melden van overlijden, dag en nacht.

Wij bespreken de uitvaart bij u thuis.

U krijgt een transparant overzicht van alle kosten.

Wij doen aangifte van overlijden en regelen alle wettelijke formaliteiten, zoals een origineel uittreksel van de akte van overlijden.

Wij organiseren en verzorgen de begeleiding van de uitvaart. Wij maken daarbij voor u afspraken met derden.

Wij regelen voor u de aanvraag van de uitkering van de uitvaartverzekering.

Wij verzorgen de overledene en brengen hem of haar naar het UZN uitvaartzorgcentrum.

Samen met u stellen wij de tekst op voor de rouw- en dankkaarten. U ontvangt 75 rouw- en dankkaarten, enveloppen en postzegels.

Wij zorgen voor een massief eiken uitvaartkist met verhoogd deksel.

Twee exclusief samengestelde bloemstukken (max € 250) komen op de kist.

U bent welkom voor een rouwbezoek in het UZN uitvaartzorgcentrum. Wij zullen u en uw gasten begeleiden.

Wij verzorgen een uitgebreide afscheidsplechtigheid en condoleance in het crematorium van uw keuze, inclusief koffie, thee en koek/cake voor 75 personen.

U ontvangt een keurig ingebonden condoleanceregister.

Onder onze begeleiding vervoeren wij de overledene in een rouwauto van huis of het UZN uitvaartzorgcentrum naar het crematorium.

Er is een volgauto voor vervoer van de naasten, van huis naar het UZN uitvaartzorgcentrum en het crematorium. U en uw gasten worden weer thuisgebracht.

Op uw verzoek zullen wij de opbaring van uw dierbare bij u thuis verzorgen.

Wij regelen voor u de crematie en asverstrooiing. Voor de afscheidsplechtigheid en condoleance, de crematie en asverstrooiing bij het crematorium is in dit voorbeeld uitgegaan van € 1860.

Offerte op maat

Iedere uitvaart is heel persoonlijk. Want iedereen is uniek. Met een eigen persoonlijkheid en levensstijl. Wij houden daarom graag rekening met uw wensen. Samen met u stellen wij een offerte op maat op. Eén die past bij de overledene, de nabestaanden en uw budget. Alles is bespreekbaar.

Uw uitvaartkosten berekenen

Wilt u alvast een globaal idee van wat een uitvaart die u wenst kost? Beantwoord de 14 vragen en u krijgt direct een indicatie van de kosten.

naar boven