Menu Sluiten

Assortiment

Beeld en geluid

Soms zeggen beelden meer dan 1.000 woorden. Het is allang niet meer uniek om bij een uitvaart foto’s of bewegende beelden van de overledene te tonen; vaak in combinatie met muziek. Het is vaak het meest emotionele deel in de ceremonie. Immers, de beelden roepen herinneringen op bij familie en vrienden.

Uitvaartverzorging Agterberg heeft zich gespecialiseerd in het maken van zogenaamde In Memoriam video-clips over het leven van de overledene. Meestal maken wij deze video pas na het overlijden. Maar soms maken wij deze video ook voor het overlijden, zodat de hoofdpersoon zelf nog zijn of haar invulling kan meegeven bij het maken er van. Het is een uniek document waar nabestaanden ook na de uitvaart nog vaker naar kijken.

Muziek
Muziek is emotie. De keuze van de muziek bepaalt voor een groot deel de sfeer van het afscheid. Het is belangrijk dat bij een uitvaart die muziek wordt gespeeld waar de overledene zo van hield. De muziek roept herinneringen op bij nabestaanden en belangstellenden. De mogelijkheden op het gebied van muziekkeuze zijn zeer uitgebreid. Ook op dit terrein kunnen de uitvaartleiders van Agterberg u adviseren. Vragen zoals: welke muziek, op welk moment, hoeveel nummers en in welke volgorde worden door onze mensen uitgebreid beantwoord. Beperkingen op het gebied van muziek zijn er niet. Alles kan, alles mag.

Live muziek
Steeds vaker is er ook live muziek bij uitvaarten. Een pianist, een zangeres, doedelzakken, een koor of een hele band… de mensen van Agterberg hebben het allemaal al eens geregeld. Het spreekt vanzelf, dat we op het gebied van live muziek veel contacten hebben met uitvoerenden.

naar boven